Από το πιο κλασσικό, μέχρι το πιο προχωρημένο στυλ, η exclusive γυναικεία σειρά Best Of Levi’s® έρχεται να προσφέρει αυθεντικές, πρωτότυπες και έξυπνες λύσεις για όλες τις γυναίκες που λατρεύουν το total αλλά και το mix n match denim look! Αφήνοντας πίσω τα καυτά shorts και τα πολύχρωμα παντελόνια, η Levi's® μας παρουσιάζει την exclusive σειρά Best Of Levi's® - τα must have γυναικεία outfits της σεζόν - και τα φθαρμένα τζάκετ, ως τα σημεία κλειδιά της ολοκαίνουριας συλλογής Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011, για άνδρες και γυναίκες.


Best Of Levi's®

Από το πιο κλασσικό, μέχρι το πιο προχωρημένο στυλ, η exclusive γυναικεία σειρά Best Of Levi's® έρχεται να προσφέρει αυθεντικές, πρωτότυπες και έξυπνες λύσεις για όλες τις γυναίκες που λατρεύουν το total αλλά και το mix n match denim look! Για τις τολμηρές της σεζόν, το Double Waistband Jean της Levi's® αποτελεί αδιαμφισβήτητα το νέο sexy! Με τη διπλή denim μέση και τα περίτεχνα σκισίματα, σε προκαλεί για all day συνδυασμούς, δημιουργώντας ένα look που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο...

Δημιουργήστε ένα total denim look, επιλέγοντας να συνδυάσετε το αγαπημένο σας κομμάτι με την Denim Πουκαμίσα της Best Of Levi’s® σειράς και αναδείξτε το ντύσιμο σας με πολύχρωμα μαντήλια και αξεσουάρ ή φορέστε την μόνη της με μονόχρωμα leggings και δερμάτινες μπότες!

Αν πάλι προτιμάτε ένα πιο casual ντύσιμο με loose εφαρμογές, η Slim Boyfriend Fit σαλοπέτα θα σας μεταμορφώσει σε ένα σύγχρονο και πολύ stylish country girl, που δεν φοβάται να ξεχωρίσει. Δημιουργήστε ένα total denim look, επιλέγοντας να συνδυάσετε το αγαπημένο σας κομμάτι με την Denim Πουκαμίσα της Best Of Levi's® σειράς και αναδείξτε το ντύσιμο σας με πολύχρωμα μαντήλια και αξεσουάρ ή φορέστε την μόνη της με μονόχρωμα leggings και δερμάτινες μπότες!

Η γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011 θα σηματοδοτήσει επίσης την πρώτη παρουσίαση του Levi's® Curve ID – το επαναστατικό fit system του brand που βασίστηκε στο γυναικείο σχήμα και όχι μέγεθος- σε non denim ύφασμα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μια νέα δυνατότητα στις γυναίκες για να φοράνε προϊόντα Levi's® Curve ID.

Τζάκετ → Αυτή τη σεζόν, το κλασικό στρατιωτικό vintage και το καθημερινό δερμάτινο στυλ κυριαρχούν στην ανδρική σειρά για τα τζάκετ. Τα σχέδια μπλέκουν τις στρατιωτικές επιρροές με το παρκά και ποικίλουν σε σχέδια και χρώματα που αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύουν τα must-have jacket της σεζόν! Η γραμμή παρουσιάζει ελαφριά και βαριά παλτό αποτελώντας μια πραγματική επένδυση που θα σας συνοδεύσει στο ταξίδι από το φθινόπωρο έως την καρδιά του χειμώνα. Η χρωματική παλέτα της σειράς Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011 αγκαλιάζει τα φυσικά μπλε της θάλασσας και τα πράσινα του δάσους, τα οποία σταδιακά αναμειγνύονται με καφέ και camel αποχρώσεις για να προσφέρουν ένα ζεστό look.

classic field jacket military green

Η γυναίκεια γραμμή αυτή τη σεζόν δίνει το παράδειγμα με τα κλασικά, κοντά ή μακριά και θηλυκά παρκά δημιουργώντας μία διαχρονική και αβίαστη αίσθηση με αστικό στυλ αυτοπεποίθησης.Τα σχέδια είναι κατάλληλα για όλες τις περιπτώσεις - από κλασικές καθημερινές σε εκλεπτυσμένες- μέσα από απλές αλλά στοχευμένες φόρμες που είναι ιδανικές για όλες εκείνες τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Η έμπνευση για τα σχέδια πίσω από τη γραμμή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011 της Levi's® βρίσκεται στην ιδέα The Art in Craft, με τη χρήση γήινων και αστικά εμπνευσμένων χρωμάτων, ενσωματώνοντας τις αξίες του brand για τη χειροποίητη τέχνη, την ανθεκτικότητα και την απλότητα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr