Το κοτλέ επιστρέφει αυτή τη σεζόν και η Levi’s® επαναφέρει το διαχρονικό αυτό υλικό ξανά στο προσκήνιο. Αναδεικνύοντας μια έξυπνη και ταυτόχρονα καθημερινή αύρα με την υφή, τη γραμμή και το στυλ του, το κοτλέ έχει την τέλεια χειμωνιάτικη αίσθηση και έχει μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά για την επερχόμενη σεζόν. Η Levi's® μας συστήνει το στυλάτο κοτλέ και τα φθαρμένα τζάκετ ως τα σημεία κλειδιά του Φθινοπωρινού και Χειμωνιάτικου look για άνδρες και γυναίκες. Το κοτλέ επιστρέφει αυτή τη σεζόν και η Levi's® επαναφέρει το διαχρονικό αυτό υλικό ξανά στο προσκήνιο. Αναδεικνύοντας μια έξυπνη και ταυτόχρονα καθημερινή αύρα με την υφή, τη γραμμή και το στυλ του, το κοτλέ έχει την τέλεια χειμωνιάτικη αίσθηση και έχει μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά για την επερχόμενη σεζόν. Παράλληλα, αυτή τη σεζόν, το κλασικό στρατιωτικό vintage και το καθημερινό δερμάτινο στυλ κυριαρχούν στην ανδρική σειρά για τα τζάκετ. Τα σχέδια μπλέκουν τις στρατιωτικές επιρροές με το παρκά και ποικίλουν σε σχέδια και χρώματα που αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύουν τα must-have jacket της σεζόν!

Κοτλέ

Η Levi's® συστήνει το νέο στυλ «κοτλέ» σε ποικιλία χρωμάτων: ήσυχοι τόνοι όπως το «Γλυκόπικρο Ανθρακί», «το συννεφιασμένο Μπλε του Ουρανού» και «το Πράσινο της Κοιλάδας», σκοπίμως χρησιμοποιούνται για να αποδώσουν τη διάθεση του χειμώνα. Περισσότερο τολμηρές προτάσεις παρουσιάζονται με χρώματα όπως το «Καμένο Πορτοκαλί», το «Κόκκινο της Πόλης» και το «Χρυσό του Αγρού» για να φωτίσουν τις κρύες ημέρες!

levis-winter2

Η αντρική συλλογή με κοτλέ αποδίδει ένα ιδιαίτερο look με ξεθωριασμένους τόνους από μελανί μπλε, ξεπλυμένα λουλακί και γκρι, εστιασμένα στις κλασικές γραμμές και τις χειροποίητες πινελιές. Το κοτλέ εμφανίζεται σε όλη την ανδρική συλλογή από πουκάμισα και μπουφάν με λεπτομέρειες και ιδιαιτερότητες έως το επιτυχημένο 511™ slim fit, τα κλασικά Levi's® 401 και 752 regular fits έως τα πιο προχωρημένα Levi's® 504™ tapered και 519™ skinny fits.

Το κοτλέ «φρεσκαρίστηκε» και για τις γυναίκες και χρησιμοποιήθηκε σε ποικίλα σχέδια για φούστες, πουκάμισα και τζάκετ. Η γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011 θα σηματοδοτήσει επίσης την πρώτη παρουσίαση του Levi's® Curve ID – το επαναστατικό fit system του brand που βασίστηκε στο γυναικείο σχήμα και όχι μέγεθος- σε non denim ύφασμα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μια νέα δυνατότητα στις γυναίκες για να φοράνε προϊόντα Levi's® Curve ID. Τα κοτλέ γυναικεία στυλ θα διατίθενται σε πολυτελείς αποχρώσεις του camel και του πλούσιου μοβ – τέλειες για τη χειμερινή περίοδο.

Τζάκετ

Αυτή τη σεζόν, το κλασικό στρατιωτικό vintage και το καθημερινό δερμάτινο στυλ κυριαρχούν στην ανδρική σειρά για τα τζάκετ. Τα σχέδια μπλέκουν τις στρατιωτικές επιρροές με το παρκά και ποικίλουν σε σχέδια και χρώματα που αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύουν τα must-have jacket της σεζόν!

levis-winter1

Η γραμμή παρουσιάζει ελαφριά και βαριά παλτό αποτελώντας μια πραγματική επένδυση που θα σας συνοδεύσει στο ταξίδι από το φθινόπωρο έως την καρδιά του χειμώνα. Η χρωματική παλέτα της σειράς Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011 αγκαλιάζει τα φυσικά μπλε της θάλασσας και τα πράσινα του δάσους, τα οποία σταδιακά αναμειγνύονται με καφέ και camel αποχρώσεις για να προσφέρουν ένα ζεστό look.

Η γυναίκεια γραμμή αυτή τη σεζόν δίνει το παράδειγμα με τα κλασικά, κοντά ή μακριά και θηλυκά παρκά δημιουργώντας μία διαχρονική και αβίαστη αίσθηση με αστικό στυλ αυτοπεποίθησης.Τα σχέδια είναι κατάλληλα για όλες τις περιπτώσεις - από κλασικές καθημερινές σε εκλεπτυσμένες- μέσα από απλές αλλά στοχευμένες φόρμες που είναι ιδανικές για όλες εκείνες τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Η έμπνευση για τα σχέδια πίσω από τη γραμμή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2011 της Levi's® βρίσκεται στην ιδέα The Art in Craft, με τη χρήση γήινων και αστικά εμπνευσμένων χρωμάτων, ενσωματώνοντας τις αξίες του brand για τη χειροποίητη τέχνη, την ανθεκτικότητα και την απλότητα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr