Accessorize, FANTASY WORLD. Wooly Zigzag Tote 54 EuroAccessorize, FANTASY WORLD. Ankle Chain Ballerina €46

Accessorize, FANTASY WORLD. Eclectic Gem Ring 18.90 Euro

 

 

 

 

 

 

Μια αιθέρια συλλογή είναι η συλλογή Fantasy World της Accessorize, που εμπνέεται - όπως λέει και η ονομασία της- από μια φανταστική φουτουριστική χώρα των θαυμάτων, των νυμφών και των πλασμάτων του δάσους.

Εκσυγχρονισμένη με μια ματιά προς την ψηφιακή τέχνη ενώ ταυτόχρονα αναδίδει μια αίσθηση υπαίθρου, η συλλογή περιλαμβάνει εύθραυστα λουλούδια, έντομα και πεταλούδες σε ιδιαίτερα κολιέ και βραχιόλια, γιγαντιαία cocktail δαχτυλίδια με πολύτιμα πετράδια και wet-look τσάντες από λουστρίνι. 
Η σύγχρονη ρομαντική συλλογή περιλαμβάνει νέα στοιχεία όπως ιδιαίτερα στολίδια για τα μαλλιά με βέλο και καλωσορίζει την επιστροφή του διάσημου κασκόλ από pompom.

Από αριστερά προς δεξιά: 1. Wooly Zigzag Tote €54, 2. Ankle Chain Ballerina (μπαλαρίνες με αλυσίδα στον αστράγαλο) €46, 3. Eclectic Gem Ring (Εντυπωσιακό δαχτυλίδι) €18.90.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr