Levi’sΗ Levi’s® άρρηκτα συνδεδεμένη με το νεανικό πνεύμα, εμπνέεται για ακόμη μια φορά από την εφηβική ανεμελιά και όλη τη θετική ενέργεια & διάθεση που μας μεταφέρουν οι πρώτες ημέρες του καλοκαιριού, για να σχεδιάσει τη Non-Denim σειρά που περιλαμβάνεται στη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2010.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα από υφασμάτινα cargo παντελόνια, jams και βερμούδες για τον άνδρα και mini skirts και shorts για την γυναίκα, στα πιο “fresh” χρώματα του καλοκαιριού! Από τα φωτεινά ciel και λευκά μέχρι τα γήινα εκρού, μπεζ και χακί, η Levi’s® δημιουργεί τις τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν, ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σας με την τελευταία λέξη της casual μόδας! 

“The Mighty White!”
Levi’s

Με το λευκό κυρίαρχο χρώμα, η Non-Denim συλλογή της Levi’s® αποτελείται κυρίως από bottoms που έχουν περάσει από επεξεργασία με ειδικές τεχνικές για να αποκτήσουν ανοιχτά χρώματα και το χαρακτηριστικό «ξεβαμμένο» στιλ της Levi’s®. Σε συνδυασμό με καρό πουκάμισα ή t-shirts με ρίγες αλλά και στάμπες με πολύ έντονα χρώματα μεταφέρουν πρωτότυπα “Feel Good” καλοκαιρινά μηνύματα, τα οποία αναδεικνύονται απόλυτα από το λευκό «υφασμάτινο καμβά». 


“Chinos…τα Αμερικάνικα!”

Τα Chinos είναι ρούχα με έναν δικό τους χαρακτήρα και έχουν κατασκευαστεί από βαμβακερά υφάσματα σε μπεζ ή χακί χρώμα. Εμπνευσμένα από τις στρατιωτικές στολές των ΗΠΑ, τα chinos χαρακτηρίζονται από ένα μοντέρνο military look, με έντονες πτυχώσεις, ιδιαίτερες “κοφτές” τσέπες και μια ποικιλία από άλλες μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες τα έχουν κάνει πολύ αγαπητά και δημοφιλή παγκοσμίως. 

“Color me madly”

Παστέλ κίτρινο και ροζ προσδίδουν μια παιδικότητα στα γυναικεία υφασμάτινα παντελόνια, τα οποία μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ το ανοιχτό γαλάζιο στα bottoms της ανδρικής σειρά θα κάνει το λευκό T-shirt να δείχνει ακόμα λευκότερο…! Η Levi’s®, προτείνει παντελόνια και βερμούδες σε διάφορα μήκη, για όσους συνδυάζουν άνεση και αυθεντικότητα στο ντύσιμό τους.

LEVI’S STRAUSS HELLAS, Καλαβρύτων 2 & Καϊάφα, 145 64 Νέα Κηφισιά, Τηλ.: 210 6873500-1

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr