Περίπατοι στη Ρώμη

Το ταξίδι στις ομορφιές της Καλύμνου ξεκινά, μέσα από το φωτογραφικό φακό του Νικόλαου Σμαλιού, δημιουργού του φωτογραφικού άλμπουμ «Οι ομορφιές της Καλύμνου». Μέσα από την πολυτελή έκδοση, ο δημιουργός του βιβλίου καταθέτει την οπτική του στο φως, στο χρώμα, στις σκιές, στο βράχο, στη θάλασσα, στον ουρανό, στα πρόσωπα, στα ιερά και στα όσια… με στόχο ένα και μοναδικό, τη συγκίνηση της καρδιάς του αναγνώστη. Το νησί των αναρριχητών και των σφουγγαράδων, των φιλόξενων και χαμογελαστών ανθρώπων, των εκκλησιών και των γραφικών όρμων, μας υποδέχεται πιο όμορφο από ποτέ.

Πωλείται σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα. (Λ. Τιμή 42,30€)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr