idanikos xenagos boylgariaΗ νέα σειρά ταξιδιωτικών οδηγών "ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ" των Εκδόσεων ΟΡΑΜΑ εμπλουτίστηκε με τρεις νέους τίτλους, τον "Ξεναγό Βουλγαρίας", τον "Ξεναγό Γαλλίας" και τον "Ξεναγό Ρουμανίας". Στους τρεις Ξεναγούς θα βρείτε κατευθύνσεις, οδηγίες, προτάσεις, πληροφορίες για τις μεγάλες πόλεις αλλά και τα χωριά, καθώς και για αξιοθέατα, εκδρομές, δραστηριότητες, διασκέδαση, διαμονή κ.α. Οι οδηγοί περιλαμβάνουν λεπτομερείς χάρτες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η Βουλγαρία είναι ένας από τους πλέον οικονομικούς και εύκολα προσβάσιμους προορισμούς για τον Έλληνα ταξιδιώτη. Κερδίζει εύκολα τον επισκέπτη, με τη γοητεία και το «χρώμα» της, την εκπληκτική φύση και τη χαρακτηριστική κουλτούρα της, που είναι άμεσα αντιληπτά είτε περιοριστεί κανείς στην επίσκεψη της σύγχρονης Σόφιας, είτε αποφασίσει να γνωρίσει μέρη από διάφορες γωνιές της χώρας. Ο "Ξεναγός Βουλγαρίας", της Κρεμένας Γιάνεβα Κουτσούκου έχει σκοπό να σας οδηγήσει με τρόπο πρακτικό και ενδιαφέροντα, όχι μόνο σε γνωστά μέρη της χώρας, αλλά και σε άλλα «κρυμμένα», για τους επισκέπτες του εξωτερικού.

Η Γαλλία είναι μια μεγάλη και σύγχρονη χώρα, με πολυποίκιλη και μακρά πορεία στην ιστορία. Για πολλούς αποτελεί επιτομή της ευρωπαϊκής κουλτούρας, λίκνο της τέχνης, χώρα των μεγάλων μουσείων, αγαπημένο προορισμό ή απλώς ένα ταξιδιωτικό όνειρο! Εκτός από το κοσμοπολίτικο Παρίσι, υπάρχουν δεκάδες μουσεία, ιστορικοί χώροι κ.α. σε κάθε γωνιά της Γαλλίας. Οι μοναδικής αισθητικής πόλεις, τα μικρά χωριά, οι γαστρονομικές συνήθειες, οι δρόμοι του κρασιού, οι εθνικοί δρυμοί και οι γραφικές διαδρομές συνθέτουν ένα "ταξιδιωτικό ψηφιδωτό" για όλες τις απαιτήσεις και για κάθε εποχή του χρόνου. Είτε ταξιδεύετε μεμονωμένα είτε οργανωμένα, ο "Ξεναγός Γαλλίας", του Δημήτρη Σαρρή, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να οργανώσετε το χρόνο και τα οδοιπορικά σας σε αυτή την ενδιαφέρουσα χώρα.

Τρανσυλβανία, Καρπάθια, κόμης «Δράκουλας», Δούναβης, είναι μερικές από τις πρώτες σκέψεις που κάνουμε στο άκουσμα της λέξης Ρουμανία. Η αλήθεια είναι ότι η σκέψη μας δεν απέχει πολύ και από την πραγματικότητα, αφού ταξιδεύοντας στην κατάφυτη αυτή χώρα θα μαγευτούμε από τη φυσική της ομορφιά και την πλούσια ιστορία της, η οποία ακροβατεί ανάμεσα στο μύθο, στο βασιλικό της παρελθόν, στην κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του μεσοπολέμου, στο κοντινό κομμουνιστικό της παρελθόν και βέβαια στο ευρωπαϊκό και πολλά υποσχόμενο παρόν. Μέσα στις σελίδες του "Ξεναγού Ρουμανίας", του Βασίλη Κυριαζή, ξεδιπλώνεται όσο το δυνατόν πιστότερα το παρελθόν και το παρόν της χώρας μέσα από αναφορές σε καλαίσθητα και ιστορικά κτίρια, καθώς και σε τοπία και φυσικές ομορφιές που πραγματικά κόβουν την ανάσα και αιχμαλωτίζουν τη σκέψη και το νου του επισκέπτη.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr