Πλούσια φύση με πολλές εναλλαγές, γραφικά χωριά, βυζαντινές εκκλησίες και παλιά μοναστήρια, αρχαία μνημεία, ενδιαφέροντα μονοπάτια και πολλά άλλα σκιαγραφούν το χαρακτήρα του Μετσόβου και της Βάλια Κάλντα. Εξερευνήστε την περιοχή με οδηγό τον εξειδικευμένο πεζοπορικό χάρτη Μέτσοβο / Βάλια Κάλντα STEP by STEP σε κλίμακα 1:50.000, που περιλαμβάνει πληροφορίες για επίσημες περιπατητικές διαδρομές, διάφορα ευρετήρια κ.α. O STEP by STEP Μέτσοβο / Βάλια Κάλντα ανήκει στη νέα σειρά χαρτών STEP by STEP που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ και περιλαμβάνει συνολικά 10 εξειδικευμένους περιπατητικούς χάρτες, κατάλληλους για δραστηριότητες και εξορμήσεις όπως ορειβασία, trekking, πεζοπορία, διαδρομές με 4x4 ή Eduro κ.α. Οι χάρτες STEP by STEP ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, αλλά και γιατί έχουν τυπωθεί σε αδιάβροχο, ανακυκλώσιμο χαρτί Polyart μεγάλης ανθεκτικότητας.Πλούσια φύση με πολλές εναλλαγές, γραφικά χωριά, βυζαντινές εκκλησίες και παλιά μοναστήρια, αρχαία μνημεία, ενδιαφέροντα μονοπάτια και πολλά άλλα σκιαγραφούν το χαρακτήρα του Μετσόβου και της Βάλια Κάλντα. Εξερευνήστε την περιοχή με οδηγό τον εξειδικευμένο πεζοπορικό χάρτη Μέτσοβο / Βάλια Κάλντα STEP by STEP σε κλίμακα 1:50.000, που περιλαμβάνει πληροφορίες για επίσημες περιπατητικές διαδρομές, διάφορα ευρετήρια κ.α.

O STEP by STEP Μέτσοβο / Βάλια Κάλντα ανήκει στη νέα σειρά χαρτών STEP by STEP που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ και περιλαμβάνει συνολικά 10 εξειδικευμένους περιπατητικούς χάρτες, κατάλληλους για δραστηριότητες και εξορμήσεις όπως ορειβασία, trekking, πεζοπορία, διαδρομές με 4x4 ή Eduro κ.α.

Οι χάρτες STEP by STEP ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, αλλά και γιατί έχουν τυπωθεί σε αδιάβροχο, ανακυκλώσιμο χαρτί Polyart μεγάλης ανθεκτικότητας.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr