Ξεπερνώντας τους συνηθισμένους χάρτες αναρτήσεως σχολικού τύπου, που είναι τυπωμένοι σε χαρτί και κρέμονται με πηχάκια στον τοίχο, ήρθε τώρα η πιο επαγγελματική και κομψή λύση που θα δώσει ξεχωριστό κύρος στον επαγγελματικό σας χώρο: οι επιτοίχιοι μαγνητικοί χάρτες με κορνίζα σε διάσταση 1,00 Χ 1,40 cm και κατά παραγγελία σε επιθυμητές διαστάσεις. Ιδανικοί για μεσιτικά γραφεία, εταιρίες διανομών, αλυσίδες επιχειρήσεων, ταξιδιωτικά πρακτορεία και πολλές άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να παρακολουθούν τις πωλήσεις τους, την επέκτασή τους, το δίκτυό τους, να χαράσουν διαδρομές κ.α. σε κάθε περιοχή της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμοΣτον πεζοπορικό οδηγό "Τα Βουνά Δυτικά του Ερυμάνθου" του Αντώνη Καλογήρου που κυκλοφορεί από την InPath, περιγράφονται τα επτά βουνά της περιοχής και οι πεζοπορικές διαδρομές που μπορούν να γίνουν στο καθένα από αυτά. Οι διαδρομές ποικίλλουν από πολύ σύντομες (1 χλμ.), μέχρι αρκετά μεγάλες (12 χλμ.).

O γνωστός πεζοπόρος και συγγραφέας συμπεριέλαβε όλες τις διαδρομές με σκοπό να μπορεί ο επισκέπτης να γνωρίσει όλα τα βουνά της περιοχής, ανεξάρτητα από το αν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ορειβατικό ενδιαφέρον ή όχι. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να γνωρίσει ο επισκέπτης την περιοχή μέσω αυτών των διαδρομών και να απολαύσει το μοναδικό της ανάγλυφο όπου εναλλάσσονται κοιλάδες, λόφοι, ξέφωτα και λιβάδια, ενώ κατά την πορεία σε όλα τα βουνά ο επισκέπτης απολαμβάνει την εντυπωσιακή θέα προς τον Ερύμανθο, το βουνό Σκόλλις και λιγότερο το Παναχαϊκό, που ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα παρουσιάζουν μία επιβλητική όψη.

Οι λεπτομερείς χάρτες των πεζοπορικών διαδρομών και η πλούσια εικονογράφηση αλλά και ο συγκεντρωτικός αποσπώμενος χάρτης των διαδρομών, καθιστούν τον οδηγό ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε πεζοπόρου.

Εκτός από την περιγραφή των πεζοπορικών διαδρομών, ο οδηγός περιλαμβάνει τη σύντομη ιστορία της περιοχής, καθώς και χρηστικές οδηγίες για τον κατάλληλο εξοπλισμό που πρέπει να προμηθευτεί κανείς, αλλά και την ιδανική εποχή για εξόρμηση στην περιοχή.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr