Ταξιδέψτε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη, την πολύβουη Άγκυρα, τις ιστορικές Σμύρνη και Αττάλεια, τα Άδανα, εμπορικό και αγροτικό κέντρο, την Τραπεζούντα που βρέχεται από τα νερά της Μαύρης Θάλασσας, την εκβιομηχανισμένη Καισάρεια και σε ολόκληρη την Τουρκία, με τον αναλυτικό χάρτη Τουρκία της γνωστής εταιρείας Marco Polo. Σε κλίμακα 1:800.000, περιλαμβάνει γραφικές διαδρομές, σημεία ενδιαφέροντος, χιλιομετρικές αποστάσεις και 7 χάρτες των βασικότερων πόλεων της χώρας. Ο χάρτης ανήκει στη σειρά χαρτών της Marco Polo που έχουν αναγνωριστεί ως οι καλύτεροι χάρτες του κόσμου και κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ. Ταξιδέψτε στην κοσμοπολίτικη Κωνσταντινούπολη, την πολύβουη Άγκυρα, τις ιστορικές Σμύρνη και Αττάλεια, τα Άδανα, εμπορικό και αγροτικό κέντρο, την Τραπεζούντα που βρέχεται από τα νερά της Μαύρης Θάλασσας, την εκβιομηχανισμένη Καισάρεια και σε ολόκληρη την Τουρκία, με τον αναλυτικό χάρτη Τουρκία της γνωστής εταιρείας Marco Polo. Σε κλίμακα 1:800.000, περιλαμβάνει γραφικές διαδρομές, σημεία ενδιαφέροντος, χιλιομετρικές αποστάσεις και 7 χάρτες των βασικότερων πόλεων της χώρας.

Ο χάρτης ανήκει στη σειρά χαρτών της Marco Polo που έχουν αναγνωριστεί ως οι καλύτεροι χάρτες του κόσμου και κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ.

Ενδείκνυνται για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό και θέλουν αναλυτική αποτύπωση της χώρας που επισκέπτονται, καθώς αποτυπώνουν με κάθε λεπτομέρεια οδικά δίκτυα, αξιοθέατα, πόλεις, χωριά, χιλιομετρικές αποστάσεις, ευρετήριο και πολλά άλλα, ενώ περιλαμβάνουν και μικρότερους επιμέρους χάρτες.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Ιδανικός Ξεναγός ΗπείρουΣτο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr