Στο Σχολικό Άτλαντα Ιωάννινα παρουσιάζονται όλες οι πτυχές του νομού, δίνονται πληροφορίες που αφορούν στη διοικητική διαίρεση, τη δημογραφική εξέλιξη, τη γεωμορφολογία, την οικολογία, το κλίμα, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις συγκοινωνίες, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία και πολλά άλλα στοιχεία που καθιστούν τον αναγνώστη ικανό να σχηματίσει μια πλήρη εικόνα του τόπου και τον ανθρώπων που ζουν σε αυτόν.Μάθετε τα πάντα για το νομό Ιωαννίνων μέσα από τις σελίδες του Σχολικού Άτλαντα Ιωαννίνων του Θωμά Λώλη, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ. Πρόκειται για ένα έργο μοναδικό στο είδος του, αλλά και για ένα ευχάριστο και πρακτικό εργαλείο εκμάθησης και διδασκαλίας που απευθύνεται όχι μόνο σε μαθητές, διδάσκοντες και γονείς, αλλά και στο ευρύ κοινό.

Στο Σχολικό Άτλαντα Ιωάννινα παρουσιάζονται όλες οι πτυχές του νομού, δίνονται πληροφορίες που αφορούν στη διοικητική διαίρεση, τη δημογραφική εξέλιξη, τη γεωμορφολογία, την οικολογία, το κλίμα, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις συγκοινωνίες, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία και πολλά άλλα στοιχεία που καθιστούν τον αναγνώστη ικανό να σχηματίσει μια πλήρη εικόνα του τόπου και τον ανθρώπων που ζουν σε αυτόν. Στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας η σελίδα ''Ας δούμε τι μάθαμε'' βοηθά τα παιδιά μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και απλές εργασίες να εμπεδώσουν όσα διάβασαν, να ενεργοποιήσουν την κριτική τους σκέψη, ενώ τους δίνει κίνητρο για επιπλέον έρευνα και μάθηση.

Οι περισσότεροι από 25 χάρτες που συνοδεύουν τα κείμενα, αλλά και η πλούσια εικονογράφηση, δίνουν ζωντάνια και παραστατικότητα κάνοντας την περιήγηση πιο ευχάριστη.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το online shop του Travel Bookstore κάνοντας κλικ εδώ

Στο Σχολικό Άτλαντα Ιωάννινα παρουσιάζονται όλες οι πτυχές του νομού, δίνονται πληροφορίες που αφορούν στη διοικητική διαίρεση, τη δημογραφική εξέλιξη, τη γεωμορφολογία, την οικολογία, το κλίμα, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις συγκοινωνίες, την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία και πολλά άλλα στοιχεία που καθιστούν τον αναγνώστη ικανό να σχηματίσει μια πλήρη εικόνα του τόπου και τον ανθρώπων που ζουν σε αυτόν.Στο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο TravelBookstore, το πρόσφατο απόκτημα της εκδοτικής εταιρείας ΌΡΑΜΑ, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν χάρτες, ταξιδιωτικούς οδηγούς και άλλα πολλά, για κάθε πιθανό προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου. Για να γνωρίσετε όλα τα βιβλία που διαθέτει το Travel Bookstore, κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο της εταιρίας

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr