Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα

Συνεχίζοντας την παράδοση των εκδόσεων ROAD, αυτό το πλούσια εικονογραφημένο λεύκωμα μας υπενθυμίζει πόσο τυχεροί είμαστε να ζούμε σε αυτή τη χώρα, εστιάζοντας στον πλούτο, στη βιοποικιλότητα και στην απίστευτη ομορφιά των τοπίων.

Το βιβλίο αποτελεί ένα οδοιπορικό στους 40 εναπομείναντες φυσικούς παραδείσους της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας, με έμφαση στην ποικιλία της χλωρίδας και της πανίδας. Περιέχει αναλυτικές αναφορές στα σπάνια και ενδημικά είδη, με εντυπωσιακές έγχρωμες φωτογραφίες και λεπτομερείς χάρτες. Τα κείμενα έχουν συνταχθεί από τον Αndrea Bonetti – μετά από πολύχρονη επιτόπια έρευνα – και έχουν επιμεληθεί ειδικοί επιστήμονες–συνεργάτες του WWF Ελλάς. Οι φωτογραφίες αποτελούν πρωτότυπα έργα του συγγραφέα.

Με την αποκάλυψη της εύθραυστης ομορφιάς αυτών των τόπων, το βιβλίο αυτό μας υπενθυμίζει το μέγεθος της ευθύνης που φέρουμε για να διασφαλίσουμε την αειφορία τους, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ο ρυθμός υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Πωλείται σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στο Tαξιδιωτικό Βιβλιοπωλείο ROAD. (Λ. Τιμή 53€)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr