Στους Δρόμους της Ασίας"Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, η αναφορά της Ασίας διέγειρε πάντα την παιδική μας φαντασία, καθώς συνιστούσε μια λέξη ταυτόσημη ενός τόπου απέραντου και μακρινού, ονειρικού και μαγικού: της Ανατολής των Χιλίων και μιας νυχτών. Έτσι ξεκινήσαμε τη δίτροχη περιπλάνησή μας στα όρια της ασιατικής ηπείρου".

Κάπως έτσι μας περιγράφει ο Κώστας Μητσάκης και η Όλγα Παπαδόγιαννη, ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών, την απόφασή τους να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στην απέραντη Ασιατική ήπειρο, πάνω σε δύο τροχούς. Γονείς ενός αγοριού 4 ετών, ταξιδεύουν σε τόπους που εγγυώνται προκλήσεις, αντιξοότητες, πρωτόγνωρες συγκινήσεις και επαφές με το άγνωστο, γυρίζοντας όλο τον κόσμο με μια μοτοσικλέτα. Το βιβλίο τους στους Δρόμους της Ασίας είναι ένα λεύκωμα εμπειριών στην Ασιατική ήπειρο, ανήκει δε σε μια σειρά 12 ταξιδιωτικών λευκωμάτων που συγκεντρώνουν απίστευτες εμπειρίες ζωής.

Τιμή: 22,5€

Παραγγελίες: Στείλτε μας email εδώ και θα σας φέρουμε σε επαφή με το κέντρο παραγγελιών και πωλήσεων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr