Η βάση όλων των ελαίων σώματος Weleda είναι αγνά φυτικά έλαια. Παράγονται από σπόρους και καρπούς που έχουν ωριμάσει στον ήλιο και είναι το αποτέλεσμα δομικών βιολογικών διαδικασιών. Σε αντίθεση με τα ορυκτά έλαια, όπως π.χ. το παραφινέλαιο, τα φυτικά έλαια μπορούν να αναπτύξουν μία σχέση με το ζωντανό οργανισμό. Επίσης, δεν δημιουργούν κάποιο μανδύα που να φράζει το δέρμα. Έτσι το σώμα μπορεί να αναπνέει και να αναζωογονείται με εντελώς φυσικό τρόπο. Η σύνθεση από πολύτιμα φυσικά συστατικά υποστηρίζει τις πολλαπλές λειτουργίες του δέρματος και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας. Για την καθημερινή περιποίηση του σώματος, το (αθλητικό) μασάζ, για χαλάρωση ή απλά για να καλομάθετε τον εαυτό σας: για υγιές, όμορφο δέρμα – κάθε μέρα. Όλα τα έλαια σώματος Weleda είναι εξαιρετικά φιλικά προς το δέρμα, χωρίς συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά, χωρίς πρώτες ύλες με βάση τα ορυκτά έλαια και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Γενική πληροφορία: Διατηρήστε το σπείρωμα του δοχείου καθαρό από λιπαρές ουσίες!Όλα τα έλαια σώματος Weleda είναι εξαιρετικά φιλικά προς το δέρμα, χωρίς συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά, χωρίς πρώτες ύλες με βάση τα ορυκτά έλαια και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Η σύνθεση από πολύτιμα φυσικά συστατικά υποστηρίζει τις πολλαπλές λειτουργίες του δέρματος και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας. Για την καθημερινή περιποίηση του σώματος, το (αθλητικό) μασάζ, για χαλάρωση ή απλά για να καλομάθετε τον εαυτό σας: για υγιές, όμορφο δέρμα – κάθε μέρα.

Η βάση όλων των ελαίων σώματος Weleda είναι αγνά φυτικά έλαια. Παράγονται από σπόρους και καρπούς που έχουν ωριμάσει στον ήλιο και είναι το αποτέλεσμα δομικών βιολογικών διαδικασιών. Σε αντίθεση με τα ορυκτά έλαια, όπως π.χ. το παραφινέλαιο, τα φυτικά έλαια μπορούν να αναπτύξουν μία σχέση με το ζωντανό οργανισμό. Επίσης, δεν δημιουργούν κάποιο μανδύα που να φράζει το δέρμα. Έτσι το σώμα μπορεί να αναπνέει και να αναζωογονείται με εντελώς φυσικό τρόπο.

Λάδι μασάζ με άρνικα, ενδυναμώνει και θερμαίνει

Έχετε διάθεση για κίνηση; Ένα θερμαντικό μασάζ κατά την προθέρμανση αλλά και μετά τον αθλητισμό με το λάδι μασάζ με άρνικα της Weleda ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνει τους μύες και προστατεύει από δυσάρεστα πιασίματα. Προκαλεί υπεραιμία, ανακουφίζει από πόνους ρευματισμών ή εξαρθρώσεων και ξεκουράζει τους μυς.

Η σύνθεση του λαδιού που υποστηρίζει τις λειτουργίες του δέρματος από ηλιέλαιο και ελαιόλαδο καθώς και τα πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα από τα άνθη της άρνικα και τα φύλλα της σημύδας διατηρούν την επιδερμίδα υγιή και ελαστική και ενισχύουν τις λειτουργίες του δέρματος, τις οποίες ενεργοποιεί ευχάριστα το φυσικό άρωμα λεβάντας και δεντρολίβανου. Το δημοφιλέστερο προϊόν της WELEDA και το πιο γνωστό παγκοσμίως λάδι σώματος!

Τονωτικό λάδι citrus αναζωογονεί και διεγείρει

Στο νησί της Σικελίας, οι πλαγιές είναι γεμάτες με λεμονιές. Το άρωμα μιας χαλαρής καλοκαιρινής μέρας που μπορεί να βιώσει κανείς εκεί, κρύβεται μέσα στο δροσιστικό λάδι εσπεριδοειδών της Weleda. Από τα υψηλής ποιότητας λεμόνια της άνοιξης, το λάδι αποκτά την καλύτερη ποιότητα αιθέριου ελαίου λεμονιού. Αναδύει ένα ελαφρύ, δροσιστικό άρωμα. Το εκλεκτό αμυγδαλέλαιο με ένα μεγάλο ποσοστό ακόρεστων λιπαρών οξέων αφήνει το δέρμα ιδιαίτερα απαλό και το προστατεύει από την απώλεια ενυδάτωσης. Ελαφριά, δροσερή σύνθεση που απλώνεται ομοιόμορφα στο δέρμα και απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η αίσθηση ξεκούρασης γίνεται έντονα αντιληπτή ύστερα από ένα ελαφρύ μασάζ, αφού η δροσιά των εσπεριδοειδών ξυπνούν την επιδερμίδα και την προστατεύουν από την ξηρότητα.

Λάδι περιποίησης με ιπποφαές, εντατική περιποίηση αναδόμησης

Με το λάδι περιποίησης με ιπποφαές της Weleda μπορεί κανείς να αισθανθεί τον ήλιο, το φως και τη θερμότητα επάνω στο δέρμα του. Το ελαφρύ σησαμέλαιο και ιδιαίτερα το πλούσιο λάδι ιπποφαούς μπορούν να κάνουν τα πάντα για την περιποίηση αναζωογόνησης και ανάπλασης του δέρματος. Ενισχύουν τη φυσική διαδικασία αύξησης της θερμοκρασίας του ανθρώπου, περιβάλλοντας το σώμα με ένα λεπτό προστατευτικό μανδύα που αναπνέει. Το χρυσοκόκκινο - λόγω των καροτενοειδών που περιέχει - λάδι ιπποφαούς παράγεται με βιοδυναμική καλλιέργεια στην Τοσκάνη αποκλειστικά για τη Weleda μέσα από μία ιδιαίτερα προσεκτική διαδικασία. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και φυσικές βιταμίνες, τα οποία ανήκουν στα ζωτικά συστατικά των κυττάρων του ανθρώπινου οργανισμού και υποστηρίζουν τις σημαντικότερες αμυντικές λειτουργίες του δέρματος. Το δέρμα αποκτά νέα ζωντάνια, φαίνεται ανανεωμένο και αισθητά πιο λείο. Το ιπποφαές μαζί με άλλα εκχυλίσματα φυτών, πλούσιο σε βιταμίνες Α, E, C και βασικά λιπαρά οξέα, ενισχύουν τη φυσική ανάπλαση του δέρματος αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία. Αναζωογονεί και ενυδατώνει τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα και η φυσική ισορροπία της επιδερμίδας επανέρχεται γρήγορα με αποτέλεσμα να δείχνει πιο λαμπερή και ξεκούραστη μετά από κάθε χρήση.

Χαλαρωτικό λάδι λεβάντας, ηρεμεί και χαρίζει αρμονία

Το λάδι χαλάρωσης με λεβάντα της Weleda αναδύει το άρωμα και τη ζεστασιά της Προβηγκίας, χαλαρώνει ευχάριστα το σώμα και το πνεύμα και χαρίζει έναν ήσυχο ύπνο. Η εξισορροπημένη σύνθεσή του από εκλεκτό αμυγδαλέλαιο και ελαφρύ σησαμέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά οξέα διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό.

Λάδι σώματος άγριου τριαντάφυλλου, φροντίδα για το δέρμα

Με το λάδι άγριο τριαντάφυλλο της Weleda αισθάνεται κανείς την απόλυτη πολυτέλεια στο δέρμα. Το εκλεκτό αμυγδαλέλαιο, το λάδι Jojoba που διατηρεί την υγρασία του δέρματος και το υψηλής ποιότητας λάδι από τον καρπό του άγριου τριαντάφυλλου Rosa Mosqueta, το οποίο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, περιποιείται το δέρμα, χαρίζοντας του ελαστικότητα και μεταξένια απαλότητα. Ενισχύουν τη φυσική διαδικασία αύξησης της θερμοκρασίας του ανθρώπου, περιβάλλοντας ζεστά το σώμα με ένα λεπτό προστατευτικό μανδύα που αναπνέει. Συγχρόνως ενισχύουν και την ανθεκτικότητα του δέρματος στο χρόνο και στην πρόωρη γήρανση. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, το οποίο χαρίζει στο υψηλής ποιότητας λάδι σώματος το απαλό του άρωμα, παράγεται στην Τουρκία από τριαντάφυλλα Rosa Damascena, τα οποία καλλιεργούνται βιολογικά αποκλειστικά για τη Weleda.

Λάδι μασάζ με καλεντούλα, για ευαίσθητες επιδερμίδες

Κρυώνετε εύκολα; Αναζωογονητική και ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς προσφέρει το λάδι μασάζ με καλεντούλα για τρυφερή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Το άριστης ποιότητας λάδι που υποστηρίζει τις λειτουργίες του δέρματος, είναι – λόγω των προσεκτικά παραγόμενων εκχυλισμάτων ελαίων από καταπραϋντική καλεντούλα και άνθη χαμομηλιού καθώς και φύλλα σημύδας – κατάλληλο και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Με βάση το αγνό ηλιέλαιο υποστηρίζει τη φυσική λειτουργία του δέρματος όπως π.χ. την υγιή εξισορρόπησης λιπαρότητας-υγρασίας του δέρματος. Έτσι, το δέρμα παραμένει λείο και απαλό.

Λάδι αναζωογόνησης με ρόδι

Το λάδι αναζωογόνησης με ρόδι έχει δημιουργηθεί ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της επιδερμίδας μετά τα 40. Τα πολύτιμα συστατικά του, όπως έλαιο σπόρων ροδιού ή έλαιο μακαντάμια, περιποιούνται και υποστηρίζουν το δέρμα, ώστε να ακτινοβολεί από ομορφιά. Λόγω της υψηλής αντιοξειδωτικής δράσης του προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, που οδηγούν στη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Ακόμη, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας της επιδερμίδας, η οποία γίνεται αισθητά πιο λεία και ελαστική. Με τον τρόπο αυτό προλαμβάνεται η πρόωρη γήρανση. Ένα απαλό, αισθησιακό και θηλυκό άρωμα ολοκληρώνει την εμπειρία της περιποίησης. Ιδανικό για μασάζ ή/και για την καθημερινή περιποίηση μετά το μπάνιο ή το ντους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ: ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr