womanTο Travelair Club, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Olympic Air, δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και προνομίων που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Το Travelair Club έχει διαμορφωθεί, προκειμένου να σας εξασφαλίζει αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες με μοναδική εξυπηρέτηση, μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος, συνδυάζοντας ταυτόχρονα ποιότητα και απόλαυση. Απολαύστε μοναδικά προνόμια στον αέρα και στο έδαφος και παράλληλα κερδίστε - γρήγορα και απλά - μίλια, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε εύκολα επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Τα καταστήματα Voyager σας χαρίζουν 40% έκπτωση και 100 μίλια σε κάθε αγορά σας!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις άρχισαν και τα καταστήματα Voyager σας δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξετε από μια μεγάλη συλλογή σε επώνυμα και ποιοτικά είδη ταξιδίου, ρούχα, υποδήματα, accessories και πολλά άλλα και να κάνετε τις αγορές με 40% έκπτωση*. Επωφεληθείτε της προσφοράς και κάντε τις αγορές σας online. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το κωδικό της κάρτας σας στο ειδικό πεδίο κατά την online παραγγελία σας στο www.voyager-shop.gr.

*Η προσφορά ισχύει έως τις 31/8/11 & δεν ισχύει για τις αγορές ρολογιών και ποδηλάτων. Η έκπτωση 40% ισχύει από τις αρχικές αναγραφόμενες τιμές με την επίδειξη της κάρτας Travelair club και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον έκπτωση.

Τα κέρδη δεν τελειώνουν εδώ. Οι συνεργάτες της Olympic Air ολοένα και πληθαίνουν!

Κερδίστε μίλια στον αέρα ταξιδεύοντας με την Olympic Air ή μέσω επιλεγμένων συνεργατών όπως η Delta Airlines και η Cyprus Airways. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίζετε μίλια και στο έδαφος κάθε φόρα που ενοικιάζετε αυτοκίνητο από την AVIS, επιλέγετε για τη διαμονή σας την αλυσίδα των Classical Hotels, των Aldemar Hotels & Spa, των Grecotel Hotels & Resorts, των Aquila Hotels & Resorts, των Chandris Hotels & Resorts, των Capsis Hotels & Resorts, των Hilton καθώς επίσης, κάθε φορά που κάνετε κράτηση μέσω της booking.com ή κάνετε αγορές απο τα καταστήματα Voyager καθώς επίσης και σε κάθε επίσκεψη σας στα κέντρα υγείας & ομορφιάς Symmetria.

Εξαργυρώστε τα μίλια σας σε μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα και ταξιδέψτε στον κόσμο των προνομίων, απλά με την επίδειξη της κάρτας σας.

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr