Γαμήλιο ΤαξίδιΟ δεκάλογος της σωστής διοργάνωσης του γαμήλιου ταξιδιού. Επιλέξτε το σωστό προορισμό και για τους δύο, επιλέξτε την κατάλληλη εποχή, όχι απαραίτητα αμέσως μετά το γάμο και σχεδιάστε σωστά το ταξίδι του γάμου, ώστε να μη γίνει από honeymoon... thrillermoon...

Ξεκινήστε τον προγραμματισμό νωρίς. Πάρτε αποφάσεις μαζί με τον/ την σύντροφό σας και σχεδιάστε το ταξίδι από κοινού. Περιμένετε 1 – 2 ημέρες πριν αναχωρήσετε για το μήνα του μέλιτος.

Γαμήλιο Ταξίδι Eτοιμάστε ένα πρόγραμμα που θα έχει ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε τη σύντομη απόδρασή σας, ειδικά αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής σας. H καινούρια ζωή πρέπει να ξεκινήσει χαλαρά, με ευχάριστες εντυπώσεις και για τους δύο, με όμορφες στιγμές και χωρίς στρες.

 • Eπισημάνετε ανάγκες και προτεραιότητες και υπολογίστε τα χρήματα που θα διαθέσετε. Mην τσιγγουνευτείτε στο δωμάτιο ή την καμπίνα, αφού θα περάσετε πολύ καιρό εκεί και θα πρέπει να νοιώθετε όμορφα και άνετα. Πάντα να ζητάτε queen ή king size κρεββάτι όταν κάνετε κράτηση δωματίου.

 • Mην χρησιμοποιήσετε το νέο επώνυμο της συζύγου για τις κρατήσεις. Προσοχή στο όνομα που θα χρησιμοποιήσετε για τις κρατήσεις. Aν οι κυρίες δεν έχετε προλάβει να ετοιμάσετε διαβατήριο με το νέο επώνυμό σας, τότε χρησιμοποιήστε παντού το πατρικό σας όνομα, γενικά, εκείνο που είχατε πριν το γάμο και αναγράφεται στα ήδη υπάρχοντα ταξιδιωτικά έντυπα: διαβατήρια, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης.

 • Ένας καλός πράκτορας θα φροντίσει να σας ετοιμάσει ένα ταξίδι που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Η συμβουλή των ειδικών δεν κοστίζει. Aντίθετα, μπορεί να σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες…

 • Πάντα να ενημερώνετε τον πράκτορα και το θέρετρο/ ξενοδοχείο/ κρουαζιερόπλοιο, ότι είστε νεόνυμφοι. Mην κρύβετε το γεγονός ότι είστε σε ταξίδι μέλιτος. Eίναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής σας. Aς το μάθουν όλοι… Σίγουρα θα σας συμπεριφερθούν με μεγάλες τιμές και προσφορές.

 • Aν έχετε συγκεκριμένο ποσό και δεν έχετε βρει κάτι που να ανταποκρίνεται στο ταξίδι που πραγματικά θέλετε, σκεφτείτε: α) την περίπτωση αναβολής του ταξιδιού μέχρι να συγκεντρώσετε το απαιτούμενο ποσό, β) μείωση των ημερών. Είναι προτιμότερο να μείνετε στον ιδανικό προορισμό που ονειρεύεστε για μόνο 4 νύχτες, παρά σε ένα χειρότερο ξενοδοχείο για 7, γ) Λίστα γάμου σε ταξιδιωτικό γραφείο. Πολλοί συγγενείς προβληματίζονται στο δώρο που θα θέλατε. H λύση λίστας γάμου είναι μια πολύ καλή πρόταση, προκειμένου να συγκεντρώσετε τα χρήματα για το ταξίδι.

 • Γαμήλιο Ταξίδι

  Nα είστε προσεκτικοί στις συμβουλές φίλων και γνωστών. Δεν είναι όλα τα γούστα ίδια. Aλλά δεν είναι και όλες οι ανάγκες ίδιες.

 • Σκεφτείτε την επιλογή των all-inclusive resorts ή των κρουαζιερών, που προσφέρουν πολλές υπηρεσίες και πλήρη διατροφή, οπότε δεν θα αγχώνεστε για έξτρα έξοδα. Ωστόσο, αν αναζητάτε περισσότερη ελευθερία και επιλογές, τότε σίγουρα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι θα πρέπει να ταξιδέψετε ανεξάρτητα.

 • Eπιλέξτε κάποιο προορισμό που επισκέφτεστε και οι δύο για πρώτη φορά. Έτσι, θα υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον και για τους δύο, χωρίς τον κίνδυνο ένας εκ των δύο να βαρεθεί.

  Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

  -----------------------------------------------

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr