Στον 2ο χρόνο λειτουργίας του, το 5* lifestyle resort του Ομίλου Φάις συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην γαστρονομία και στο απόλυτο experience διακοπών υψηλού επιπέδου με το ελληνικό εστιατόριο με την υπογραφή του σεφ Κώστα Δημόπουλου και μια συνεργασία με το Tokyo Joe που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες. Το θέρετρο που βρίσκεται μια ανάσα από το γραφικό, παραθαλάσσιο Καμάρι και μόλις 8 λεπτά από το αεροδρόμιο, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα μιας απόδρασης 5 αστέρων από την καθημερινότητα. Η λειτουργικότητα του spa το οποίο εναρμονίζεται μοναδικά στο ακατέργαστο φυσικό τοπίο του νησιού, η γήινη χρωματική παλέτα του περιβάλλοντος χώρου, οι ανέσεις 5 αστέρων και οι γαστρονομικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου καθιστούν το Zaffron Resort ως συνώνυμο ενός good life destination, μία δροσερή όαση γαλήνης κοντά σε ένα ζωντανό κοινωνικό κέντρο.

2023.04.20 Zaffron Resort 2Σύγχρονο design

Μια διακριτική, πολυτελής όαση χαλάρωσης που συνενώνει δύο διαχρονικά στοιχεία, το boho chic και το κυκλαδίτικο, οικοδομώντας ένα ασύγκριτο μωσαϊκό αισθητικής που σε συνδυασμό με την υψηλή γαστρονομία, τις εγκαταστάσεις και το φιλικό προσωπικό συνθέτουν μία ζωντανή, αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας. Το σύγχρονο design με αναφορές στην πολιτιστική κληρονομιά των Κυκλάδων είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα 103 δωμάτια, σουίτες και βίλες του Zaffron Resort με τις ανεπιτήδευτες γραμμές, τον μινιμαλισμό και τους ζεστούς και γήινους τόνους του μπαχαρικού σαφράν να δίνουν διακριτικά το παρών στο χώρο. Μάρμαρο, πέτρα και ξύλο, συναντιούνται αρμονικά κάτω από το φως του Αιγαίου και τον ασύγκριτο κυκλαδίτικο ήλιο ενώ μορφές και στοιχεία όπως οι καμάρες φέρουν την τοπική αρχιτεκτονική υπογραφή. Τα δωμάτια που συνδυάζουν αριστοτεχνικά τον μινιμαλισμό με την λειτουργικότητα και την άνεση με στοιχεία όπως μηχανές καφέ Nespresso και προϊόντα περιποίησης Korres συντελούν ένα πολυτελές, γαλήνιο καταφύγιο για το σώμα και τις αισθήσεις, καθιστώντας το ως το ιδανικό περιβάλλον για τον επίλογο μίας γεμάτης ημέρας.

Η ξεχωριστή αίσθηση πολυτέλειας και χαλάρωσης συνεχίζεται και στο Kallisti Spa, ένα παράδεισο περιποίησης που δικαιολογεί πλήρως το όνομά του. Σε όλες τις υπηρεσίες χρησιμοποιούνται προϊόντα Korres, ένα brand – ωδή στη φύση, την επιστήμη και την ελληνική παράδοση προσφέροντας μία ολοκληρωμένη σειρά εξαιρετικής φροντίδας και λύσεις ομορφιάς.

2023.04.20 Zaffron Resort 4Η γαστρονομία στο Radisson Blu Zaffron Resort

Με κύριο άξονα την υψηλή γαστρονομία, το Zaffron προσφέρει μία πληθώρα από γαστριμαργικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου. Το ιστορικό εστιατόριο Zeffirino το οποίο ταξιδεύει από την Γένοβα στη Σαντορίνη μας συστήνει την αυθεντική ιταλική γαστρονομία με μια Σαντορινιά πινελιά, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά με μία καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών με τοπικές και ιταλικές ετικέτες. Τη φετινή σεζόν, ο διακεκριμένος chef Marco Belloni της ιστορικής Γενοβέζικης οικογένειας Belloni ο οποίος επιμελείται το menu του Zeffirino, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες σε έναν ανακατασκευασμένο χώρο στον επάνω όροφο που στεγάζεται το εστιατόριο με open kitchen. Από τα φρέσκα ψάρια μέχρι και το παγκόσμιας φήμης signature dish του Zeffirino, το Pesto Genovese, το ανανεωμένο μενού ξεδιπλώνει όλες τις νόστιμες πτυχές του με αυθεντικές Ιταλικές γαστρονομικές νότες.

Tο Zaffron, απλό στη σύλληψη του και εξαιρετικά προσεγμένο στη εκτέλεση του, μας προσκαλεί να χαλαρώσουμε στην ειδυλλιακή πισίνα του εστιατορίου και να κάνουμε μία βουτιά στην ελληνική γαστρονομία. Με μία μεσογειακή γαστρονομική προσέγγιση και την υπογραφή του σεφ Κώστα Δημόπουλου, προσφέρει ένα κράμα μεσογειακών και ελληνικών γεύσεων για μεσημεριανό και δείπνο που συμπληρώνεται μοναδικά από μία εκλεκτή επιλογή κρασιών.

Με μία πιο all – day φιλοσοφία, το Blu Pool Bar, με 70 ξαπλώστρες και 2 μεγάλες πισίνες προσφέρει αρκετές επιλογές για όλες τις στιγμές της ημέρας από καφέ και παγωτό, σνακ, απεριτίφ, panini αλλά και δροσερά κοκτέιλ με υπογραφή, σχεδιασμένα για να ενισχύσουν την boho chic πινελιά του θέρετρου. Στην παραλία του ξενοδοχείου, η οποία θα υποδέχεται τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς επισκέπτες, τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται να γίνει μία συνάντηση κορυφής με ένα από τα πλέον καθιερωμένα γαστρονομικά εμπορικά σήματα, το Tokyo Joe. Με ένα conceptual beach bar restaurant που προσφέρει sushi και ασιατικά/περουβιανά πιάτα αλλά και μαγευτικά κοκτέιλ, κερδίζει επάξια τον τίτλο του απόλυτου must για ένα μοναδικό beach experience.

2023.04.20 Zaffron Resort 6Ευεξία και αξεχάστες εμπειρίες

Η χαλάρωση αποτελεί τη καρδιά του Zaffron θέτοντας τα θεμέλια για απαράμιλλες εμπειρίες απόλαυσης για τους επισκέπτες. Το τζακούζι, οι δύο κεντρικές πισίνες με τον ασπρόμαυρο μαίανδρο που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις των επισκεπτών, αλλά και οι θερμαινόμενες ιδιωτικές πισίνες που υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα δωμάτια δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ανέμελα μεσημέρια όσο και μαγευτικές βραδιές υπό το φως των αστεριών.

Η παραλία του ξενοδοχείου αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για τους επισκέπτες του θέρετρου αλλά και τους εξωτερικούς επισκέπτες και μοιάζει με παράδεισο με τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά και τον λευκό αφρό των κυμάτων να δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με τη μαύρη ηφαιστειακή άμμο.

2023.04.20 Zaffron Resort 7Το Zaffron Resort, η επιτομή της ελληνικής φιλοξενίας καλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν το μοναδικό ηφαιστειακό νησί μέσα από ένα εύρος δραστηριοτήτων, όπως η ξενάγηση στο αρχαίο χωριό Ακρωτήρι, μία ημέρα στη χαρακτηριστική Μαύρη Παραλία της Σαντορίνης, περιήγηση και γευσιγνωσία απολαυστικών τοπικών κρασιών στους αμπελώνες και μια βόλτα απολαμβάνοντας το αξεπέραστο ηλιοβασίλεμα της Οίας. Στις επιλογές ενός προσωποποιημένου, tailor made blend που προσφέρει το Zaffron προστίθενται η ιππασία στην παραλία και η απόλυτη εμπειρία yachting με το πολυτελές Axopar 37 XC Cross Cabin.

***

Σχετικά με τον Όμιλο Φάις
Eνόψει της μετά-COVID εποχής και της περιόδου ανάκαμψης του τουριστικού προϊόντος σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, o Όμιλος Φάις επενδύει σημαντικά στο νεοσύστατο Hospitality & Gastronomy Division. Πέρα από την ανακατασκευή της Αγοράς Μοδιάνο και του opening της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 5* Radisson Blu Zaffron Resort, ο Όμιλος έχει επίσης αναλάβει την αναβίωση και αξιοποίηση του εμβληματικού πύργου Castello Bibelli στην Κέρκυρα. Στο Hospitality & Gastronomy Division έχει επίσης ενταχθεί η αλυσίδα παγωτού Bufala Gelato, που αποτελεί ένα πετυχημένο κομμάτι του Ομίλου Fais εδώ και μία πενταετία. Tα συγκεκριμένα επιχειρηματικά projects έρχονται να προστεθούν στη γενικότερη λαμπρή πορεία του Ομίλου, που περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό portfolio διεθνών luxury, fashion & sports brands, καθώς και μια ηγετική παρουσία σε λιανική και χονδρική σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.
Στόχος του Ομίλου μέσα από τη λειτουργία των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του, των γαστρονομικών και των υπολοίπων δραστηριοτήτων του, είναι να παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις του για την υιοθέτηση βιώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών, καθώς και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και προϊόντων, καθώς και τη δημιουργία εργασιακών ευκαιριών. Χαρακτηριστικά, αναμένεται να δημιουργηθούν 450 νέες θέσεις εργασίας -300 στην Αγορά Μοδιάνο και 150 στο 5* Radisson Blu Zaffron Resort- ταυτόχρονα με την υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων του Oμίλου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr