Αυτά τα Χριστούγεννα το NEW Hotel γίνεται ο απόλυτος γιορτινός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας. Από νωρίς το πρωί για πρωινό ή brunch, έως αργά το βράδυ για μοναδικά dinners στον πιο design oriented χώρο της πόλης με την υπογραφή του Estudio Campana και θέα 360 μοιρών σε όλη την Αθήνα.

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές το NEW Hotel είναι έτοιμο για τα πιο συναρπαστικά Χριστούγεννα στο κέντρο της πόλης. Όλοι οι χώροι του ντύνονται με μοναδικούς, bespoke, εντελώς πέρα από τα συνηθισμένα, εορταστικούς στολισμούς, κάνοντας το ξενοδοχείο να μοιάζει με μια ιδιαίτερη, λαμπερή, Χριστουγεννιάτικη γκαλερί.

NEW Hotel Celebrating CrhistmasΚαι τα δύο εστιατόρια του NEW Hotel είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το πλούσιο πρωινό του NEW Taste θα σας δώσει ενέργεια για ατελείωτες γιορτινές βόλτες, ενώ λίγο αργότερα το πιο αγαπημένο brunch της πόλης στο Art Lounge – το brunch που έκανε τάση το συγκεκριμένο γεύμα στην Αθήνα – μπορεί να γίνει η καλύτερη αφετηρία για να απολαύσετε το Χριστουγεννιάτικο shopping τα Σαββατοκύριακα στους γύρω δρόμους.

Ένα lunch break είναι πάντα μια καλή ιδέα για να γεμίσουν οι μπαταρίες, πολύ περισσότερο όταν αυτό περιλαμβάνει προτάσεις όπως το “smashed burger” του chef Μπάμπη Κουντούρη. 

Για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο chef έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μενού αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και τεχνικές που απελευθερώνουν τις πιο δυνατές τους γεύσεις. Οι καραβίδες με περγαμόντο, ή η φραγκόκοτα με τρούφα Πίνδου από το Χριστουγεννιάτικο μενού και το cannoli αστακού, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με clementine sauce από το Πρωτοχρονιάτικο είναι πραγματικά γεύσεις ξεχωριστές, ιδανικές για να γιορτάσει κανείς μια τέτοια περίσταση. Και για τις δύο βραδιές των παραμονών, όσο και για τα γιορτινά brunches Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει live DJ set.

Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 2103273000 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση: NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr