Hilton Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Θέλετε να απολαύσετε μια μίνι απόδραση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και να μη χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη; Όποιο και αν είναι το budget σας, από 35 ευρώ τη βραδιά μέχρι και 65 ευρώ, από την Τουρκία μέχρι και τη Γλασκώβη, αυτά τα ξενοδοχεία ενδείκνυνται για ένα σαββατοκύριακο μέσα στη χλιδή, που σας αξίζει. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας...

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει πέντε προσφορές σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων για μικρές αποδράσεις στην Ευρώπη.

Meliá Milano, Μιλάνο, Ιταλία

Melia Hotel MilanoΤο ξενοδοχείο The Meliá είναι ένα μοντέρνο κτίριο πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο του Μιλάνο, μόλις 2 λεπτά με το μετρό και πολύ κοντά στο διάσημο γήπεδο ποδοσφαίρου San Siro. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, με 288 δωμάτια και σουίτες, με μοντέρνο design και πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις που επιβάλλεται να προσφέρει ένα ξενοδοχείο τέτοιων προδιαγραφών. Το Μιλάνο είναι μια από τις πρωτεύουσες της μόδας και για το λόγο αυτό είναι και ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των γυναικών. Μπουτίκ και ατελιέ μεγάλων σχεδιαστών βρίσκονται εκεί και σίγουρα θα βρείτε ότι και αν ψάχνετε, όποιο και αν είναι το στυλ σας. Επισκεφτείτε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό και τις αμέτρητες γκαλερί και στη συνέχεια χαλαρώστε στο σπα του ξενοδοχείου και στην πισίνα.
→ Five Star Deal: Δίκλινο δωμάτιο *45 ευρώ* κατ' άτομο μέσω otel.com

Eurostars Madrid Tower, Μαδρίτη, Ισπανία

Eurostars Madrid Tower, Μαδρίτη, ΙσπανίαΤο ξενοδοχείο Eurostars Madrid Tower βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή Cuatro Torres, στο Paseo de la Castellana. Ανήκει στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Eurostars Hotels και καταλαμβάνει μέρος του ύψους 235 μέτρων SyV Tower. Οι επισκέπτες αξίζει να επισκεφτούν το σπα του ξενοδοχείου το οποίο προσφέρει τούρκικο χαμάμ και σάουνα ενώ δεν πρέπει να παραλείψουν να κάνουν μια στάση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου το οποίο βρίσκεται στον 30ο όροφο του πύργου και έχει πανοραμική θέα στη Μαδρίτη. Ενώ για τους ταξιδιώτες που θέλουν να χαλαρώσουν ενώ πίνουν το ποτό τους, το μπαρ στην ταράτσα του ξενοδοχείου εγγυάται να τους χαρίσει ήρεμες στιγμές υπό τους ήχους jazz μουσικής.
→ Five Star Deal: Δίκλινο δωμάτιο *55 ευρώ* κατά άτομο μέσω hotels.com

Radisson Blu Glasgow, Γλασκώβη, Ηνωμένο Βασίλειο

Radisson Blu Glasgow, Γλασκώβη, Ηνωμένο ΒασίλειοΤο ξενοδοχείο Radisson Blu είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, με πολλά βραβεία και διακρίσεις, το οποίο βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή του κέντρου της πόλης και σχεδιάστηκε από τους παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες Murray και Dunlop. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά σε μετρό, σε γκαλερί, σε συναυλιακούς χώρους και σε μια πληθώρα τεράστιων εμπορικών καταστημάτων. Και τα 250 δωμάτια είναι σχεδιασμένα από τον Jim Hamilton σε ένα από τα τρία μοναδικά σχέδια: Club, Gallery ή μοντέρνο. Οι επισκέπτες που δεν θέλουν να αποχωριστούν το ξενοδοχείο και να γευτούν τη νυχτερινή ζωή της πόλης, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στα δυο μπαρ του ξενοδοχείου και στο εστιατόριο με τις έθνικ γεύσεις.
→ Five Star Deal: Δίκλινο δωμάτιο με *50 ευρώ* κατά άτομο μέσω booking.com

Divan Istanbul Asia, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Divan Istanbul Asia, Κωνσταντινούπολη, ΤουρκίαΤο ξενοδοχείο Divan Istanbul Asia είναι ένα καινούργιο ξενοδοχείο, χτισμένο στην Ασιατική πλευρά του Βοσπόρου, στην up-and-coming περιοχή Pendik, μόνο δέκα λεπτά από το αεροδρόμιο. Κοντά στο ξενοδοχείο είναι τα εμπορικά πολυκαταστήματα Viaport και Neomarin και το Istanbul Park Track, «σπίτι» του Τούρκικου Grand Prix της Κωνσταντινούπολης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 230 δωμάτια και 25 σουίτες, όλα με υπέροχη θέα στο Βόσπορο, στη θάλασσα του Μαρμαρά και της Κωνσταντινούπολης. Κύρια πεποίθηση των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου είναι ότι η πολυτέλεια είναι συνυφασμένη με την άνεση του χώρου και για αυτό κάθε δωμάτιο είναι τουλάχιστον 30 τετραγωνικά μέτρα. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το τεράστιο fitness center του ξενοδοχείου (1300 τετραγωνικά) και την εσωτερική και εξωτερική πισίνα.
→ Five Star Deal: Δίκλινο δωμάτιο με *35 ευρώ* κατά άτομο μέσω preferredhotelgroup.com

Hilton Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Hilton Budapest, Βουδαπέστη, ΟυγγαρίαΤο ξενοδοχείο Hilton Budapest είναι μια Δομικανική εκκλησία του 13ου αιώνα πλήρως ανακαινισμένη, που μετατράπηκε το 16ο αιώνα σε κολέγιο Ιησουιτών και πλέον αποτελεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ουγγρική πρωτεύουσας. Βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης και σε πολύ κοντινή απόσταση από το περίφημο κάστρο της Βουδαπέστης, που έχει ανακυρηχθεί προστατευόμενο από την UNESCO. Οι ανέσεις που προσφέρει είναι συνώνυμες του ονόματος Hilton και περιλαμβάνουν fitness center που λειτουργεί 24 ώρες, σαλόνι ομορφιάς και πισίνα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου ICON φημίζεται για την παραδοσιακή Ουγγρική κουζίνα του αλλά και για τη μοναδική συλλογή κρασιών που διαθέτει. Απολαύστε το ποτό σας καθώς βλέπετε το κτίριο του Κοινοβουλίου και τον ποταμό.
→ Five Star Deal: Δίκλινο δωμάτιο με *65 ευρώ* κατά άτομο μέσω booking.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr