Late summer holidays at Daphne's Club Hotel Apartments - Τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές στο Daphne's Club

To Daphne's Club, δίπλα στην παρθένα παραλία της Συκιάς και το μοναδικό πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου "Πευκιάς" μας προσκαλεί σε δύο ιδιαίτερες προτάσεις διακοπών, για όσους επιλέξουν το ταξίδι τους τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Διαβάστε πώς μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τη διαδικασία του τρύγου, αλλά και να διασκεδάσετε με road biking!

- Τον Σεπτέμβριο είναι η εποχή του τρύγου...

Η Κορινθία, ως γνωστό, φημίζεται για τη σουλτανίνα της. Φημίζεται όμως και για το αγιοργήτικο, από το οποίο παράγονται τα υπέροχα ερυθρά κρασιά της Νεμέας. Οι δρόμοι του κρασιού της Κορινθίας, που οδηγούν στους οινοποιούς της Νεμέας, ξεκινούν λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κατώφλι μας! Ακολουθείτε τους για να ανακαλύψετε υπέροχα οινοποιεία και να δοκιμάσετε εξαιρετικά κρασιά!

- Τον Οκτώβριο είναι ιδανικός ο καιρός για road biking...

Late summer holidays at Daphne's Club Hotel Apartments - Τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές στο Daphne's ClubΓνωρίζετε φυσικά τις παραλίες της Κορινθίας. Γνωρίζετε όμως ότι εδώ υπάρχουν και πολύ ψηλά βουνά (+2000 μ. υψόμετρο), τα οποία μπορεί κανείς να προσεγγίσει ποδηλατώντας μόλις 40χλμ από την ακτή; Η θέα είναι καταπληκτική: το βαθύ μπλε των ακτών, το σκούρο πράσινο των δασών, αμπέλια, χωριουδάκια, αρχαιολογικοί χώροι, Βυζαντινές εκκλησίες και ... απότομες, απότομες αναβάσεις! Ένας παράδεισος για τους road bikers στο κατώφλι σας!

 

Πληροφορίες/ Κρατήσεις: http://www.daphnesclub.com/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr