booking2

To ΤravelPassion αναζητά πάντα τρόπους να σας διευκολύνει στο ταξίδι σας. Χωρίς να λειτουργεί ως ταξιδιωτικό πρακτορείο, αλλά ως ενημερωτική πύλη, ανακαλύπτουμε τις πιο έγκυρες μηχανές αναζήτησης και κράτησης ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων.

Από τις πλέον διακεκριμένες εταιρίες κράτησης ξενοδοχείων η booking.com, είναι ο νέος μας συνεργάτης, με χιλιάδες προσφορές και πολλά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Με ειδικές κατηγορίες αναζήτησης, ανάλογα με τη χώρα, την πόλη, την τιμή, την δημοτικότητα του καταλύματος, πλέον οι επιλογές σας είναι πολλές και ποικίλες.

Κάντε εύκολα, γρήγορα και κυρίως, με τις καλύτερες τιμές, κράτηση μέσω του ηλεκτρονικού περιοδικού travelpassion.gr πατώντας πάνω στις φωτογραφίες που θα σας μεταφέρουν στο πεδίο αναζήτησης. Εκεί, θα προσδιορίσετε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε και τον αριθμό των ταξιδιωτών. Όλα τα άλλα θα εμφανιστούν με ένα μόνο κλικ!!!

booking249x70 en logosearch-box

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr