Πρωινό με θέα στο Δούναβη!Την έχουν ονομάσει "Βασίλισσα του Δούναβη", "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης", "Διαμάντι του Δούναβη"! Η Βουδαπέστη, υπερήφανη αρχόντισσα της Ουγγαρίας, δεν διεκδικεί τίτλους και μάλλον τους σνομπάρει. Γιατί δε μοιάζει με καμία άλλη πόλη της Ευρώπης. Αποτελεί από μόνη της μια πανέμορφη και λαμπερή μητρόπολη, απλή, δίχως επιτήδευση. Μια μαγευτική, γοητευτική πρωτεύουσα, που μοιράζεται σε δύο χορταστικά κομμάτια: τη Βούδα και την Πέστη, που ενωμένες με έξι γέφυρες, θα σας αποκαλυφθούν απλόχερα...


Πόσο θα σας κοστίσει

Μένετε 3 νύχτες & πληρώνετε τις 2! Κόστος κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο από 379 €

Που θα μείνετε

Διαμονή στο πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο Marriott Budapest 5*, σε δωμάτιο με θέα το Δούναβη

Περιλαμβάνονται

√ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με MALEV (Hungarian Airlines)

√ Διαμονή 2 ή 3 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο

√ Πρωϊνό καθημερινά

√ Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης

√ Μισής ημέρας ξενάγηση με Αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό (αν επιθυμείτε ελληνόφωνο ξεναγό υπάρχει δυνατότητα αλλά με μικρή επιβάρυνση)

√ Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με φολκλορικό πρόγραμμα

Προσέξτε τις σημειώσεις:

• Δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων (περίπου 110€/άτομο)

• Η τιμή ισχύει μέχρι 25/12/2010 και είναι πάντα κατόπιν διαθεσιμότητας.

• Οι τιμές των πακέτων δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων / αργιών και συνεδρίων.

Πληροφορίες:

Στείλτε μας email, με την ένδειξη "Προσφορές" και την ονομασία του ξενοδοχείου που προτείνουμε στο πακέτο, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να σας στείλουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr