O Όμιλος Calilo, ο πρωτοπόρος τουριστικός όμιλος που δραστηριοποιείται στην Ίο υλοποιώντας στρατηγικές επενδύσεις βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, βραβεύτηκε στα World Travel Awards Europe με τα Europe's Leading Design Hotel 2023 και Europe's Leading Lifestyle Hotel 2023 για το πρότυπο Calilo Resort. Τέτοιες διεθνείς διακρίσεις για ένα γέννημα θρέμμα ελληνικό ξενοδοχείο, δεν μπορούν παρά να αποτελούν σημαντική κατάκτηση, καθώς αναδεικνύουν το ελληνικό στοιχείο και ενισχύουν τη θέση του ελληνικού τουρισμού στην παγκόσμια κατάταξη. Τα βραβεία στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ευρώπης, που διακρίθηκαν για την υψηλή ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών τους, απονεμήθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου στο Sheraton Batumi Hotel, στο Μπατούμι της Γεωργίας, σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ευρωπαϊκού τουριστικού κλάδου. 

Leading Lifestyle HotelΟι διακρίσεις του Calilo Resort, της κορωνίδας του Ομίλου Calilo, επιβεβαιώνουν το ξεχωριστό φιλότεχνο design του αλλά και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει. Πρόκειται για μία ακόμα διάκριση για το ξενοδοχείο, το οποίο διαμορφώνει στη χώρα ένα σύγχρονο πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, υποστηρίζοντας τον αειφόρο τουρισμό και αναδεικνύοντας παράλληλα την Ίο σε κορυφαίο, ποιοτικό και βιώσιμο ταξιδιωτικό προορισμό.
Η κα Έρικα Μιχαλοπούλου, Διευθύντρια Ανάπτυξης και Εμπορικών Σχέσεων του Ομίλου Calilo, δήλωσε σχετικά: «Στο Calilo Resort έχουμε βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα να προσφέρουμε μία κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας σ’ ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Οι δύο διακρίσεις που λάβαμε αποτελούν αναγνώριση αυτών των προσπαθειών μας αλλά ταυτόχρονα και κίνητρο για να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Θέτοντας στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τη βιωσιμότητα, συνεχίζουμε δυναμικά, με όραμά να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα τουριστικό προϊόν που να αποτελεί πρότυπο αειφορίας διεθνώς».

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Calilo

Ο Όμιλος Calilo είναι ένας ελληνικός όμιλος βιώσιμης ανάπτυξης ξενοδοχειακών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εστίασης ο οποίος δραστηριοποιείται στο νησί της Ίου από το 2012. Υλοποιώντας τρεις Στρατηγικές Επενδύσεις Εθνικής Σημασίας, ύψους €200 εκ., ο Όμιλος ακολουθεί ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης το οποίο συνδυάζει την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με την ήπια τουριστική δραστηριότητα. Με βασική δέσμευσή του να μην οικοδομήσει περισσότερο από το 1% των εκτάσεων ιδιοκτησίας του, ο Όμιλος συμβάλλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού και στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος του. Με όραμα την προώθηση του αειφόρου τουρισμού στη χώρα και την ανάδειξη της Ίου σε κορυφαίο, ποιοτικό και βιώσιμο ταξιδιωτικό προορισμό, η δραστηριοποίηση του Ομίλου στο νησί είναι συνυφασμένη με την αξιοποίηση βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο της φιλοξενίας που δημιουργούν υψηλή προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία και συμβάλλουν στη συνολική επιχειρηματική ανάπτυξη της Ίου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr