Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εμπλουτίζουν το υψηλών προδιαγραφών χαρτοφυλάκιό τους με τις δύο πολυτελείς βίλες του Elaia Grove στην Καλαμάτα, παρέχοντας έναν μοναδικό τόπο διαμονής στους επισκέπτες που επιζητούν ηρεμία και χαλάρωση τόσο στις καλοκαιρινές όσο και στις χειμερινές διακοπές τους.

Elaia Grove 2To Elaia Grove, που πήρε το όνομά του από τους καταπράσινους ελαιώνες που το περιτριγυρίζουν, βρίσκεται σε μία τοποθεσία που εγγυάται έναν ασύγκριτο συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Ο μεγάλος κήπος με τα ελαιόδεντρα, οι δύο πισίνες και οι πλήρως επιπλωμένες βεράντες του Elaia Grove δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, ιδανική για οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια ή παρέες φίλων που θέλουν να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές ξεκούρασης και γαλήνης. Παράλληλα, η κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, αλλά και ανεξάρτητη είσοδο, παρέχοντας τη δυνατότητα απόλυτης ιδιωτικότητας.

Οι δύο ανεξάρτητες βίλες, 110 τ.μ. και 90 τ.μ. αντίστοιχα, του Elaia Grove παρέχουν στους επισκέπτες άνεση και πολυτέλεια, ενώ οι ελαιώνες, που τις περιβάλλουν, τους φέρνουν σε επαφή με το μοναδικό φυσικό τοπίο της Μεσσηνίας. Η διακόσμησή τους κινείται σε σύγχρονη και boho αισθητική και περιλαμβάνουν master ensuite υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο, open plan σαλόνι με καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα, καθώς και πλήρως επιπλωμένη ιδιωτική βεράντα και πισίνα.

Elaia Grove 1Με αφετηρία το Elaia Grove, επισκέπτες όλων των ηλικιών έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη διαμονή τους στην Καλαμάτα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς συνδυάζει την ομορφιά και τη γραφικότητα μιας παραθαλάσσιας επαρχιακής πόλης και την άνεση ενός μικρού αστικού κέντρου ενώ, παράλληλα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής, της ιστορίας και της λαογραφίας.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 55 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου ακόμα και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/el/elaia-grove.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr