Ο Όμιλος Mitsis Hotels ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας 3 ακόμη ξενοδοχειακών του μονάδων, φτάνοντας τα 8 σε λειτουργία ξενοδοχεία από το σύνολο των 17 μονάδων που διαχειρίζεται, καθώς η λειτουργία των ξενοδοχείων που άνοιξαν στις αρχές Ιουλίου βαίνει ομαλά και οι πληρότητες είναι σε πολύ καλό επίπεδο σε όλους τους προορισμούς, ενώ εξετάζει το άνοιγμα ακόμα δύο μονάδων μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Έτσι, μετά την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων Rinela στην Κρήτη, Alila στη Ρόδο, BlueDomes στην Κω, Galini στα Καμένα Βούρλα και Sofitel Athens Airport, στις 8 Αυγούστου θα υποδεχθούν και πάλι τους επισκέπτες τους τα ξενοδοχεία Rodos Maris Resort & Spa στη Ρόδο και Norida Beach Hotel στην Κω, ενώ στις 22 Αυγούστου ανοίγει και το Laguna Resort & Spa στην Κρήτη, προσθέτοντας ένα ακόμη εν λειτουργία ξενοδοχείο σε κάθε προορισμό.

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού του, ο Όμιλος Mitsis Hotels έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πλήρες Σχέδιο Υγιεινής και Ασφάλειας, το οποίο καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές προδιαγραφές και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού της Ελλάδας και προβλέπει όλα τα μέτρα, τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες ασφαλούς λειτουργίας για όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων του:
1. Λειτουργία σε χαμηλή πληρότητα.
2. Εκτενής απολύμανση των σημείων συχνής επαφής στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια.
3. Παροχή ατομικής συσκευασίας υγιεινής σε όλους τους επισκέπτες κατά την άφιξη.
4. Υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων σύμφωνα με τις διαδικασίες HACCP.
5. 24ωρη λειτουργία των εστιατορίων και ανέπαφο service.
6. Αυστηρά μέτρα προστασίας στους χώρους ψυχαγωγίας, τις πισίνες και τις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες του Ομίλου.
7. Αυτοματοποιημένη διαδικασία με ηλεκτρονικό check-in / check-out.
8. Ιατρική φροντίδα 24/7 προς τους επισκέπτες των ξενοδοχείων.
9. Σεμινάρια συνεχούς εκπαίδευσης για το προσωπικό.
10. Εβδομαδιαία μοριακά τεστ PCR για το προσωπικό σε κυλιόμενο πρόγραμμα, σε συνεργασία με εξειδικευμένα κέντρα υγείας.
11. Ενημερωτική εκστρατεία σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Το σύνολο των ξενοδοχείων του Ομίλου έχει λάβει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας Health First από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, σύμφωνα με τις Οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Τουρισμού. Επίσης, τα ξενοδοχεία Alila, Blue Domes, Galini, Rinela και Sofitel έλαβαν την πιστοποίηση “Safe Restart” από την TUV Hellas (TUV Nord), ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να πιστοποιηθούν από την TUV Hellas και τα Rodos Maris, Norida και Laguna πριν την έναρξη της λειτουργίας τους.

“Η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ξενοδοχείων μας, η απαρέγκλιτη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού της χώρας, η λεπτομερής εκπαίδευση του προσωπικού μας καθώς και η αφοσίωσή τους στην προστασία της υγείας των πελατών μας και στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας 5* έχουν ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο αλλά και του ελληνικού κοινού, που επέλεξαν τον Όμιλο και τα ξενοδοχεία του για τις διακοπές τους για μια ακόμη χρονιά”, ανέφερε ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Με βάση τις εξελίξεις και την τουριστική ζήτηση, αναμένεται η λειτουργία 2 ακόμη μονάδων του Ομίλου έως τα τέλη Αυγούστου, για τις οποίες θα γίνουν εκ νέου ανακοινώσεις, με στόχο την προσφορά της μοναδικής εμπειρίας των Mitsis Hotels σε κάθε επισκέπτη και την στήριξη της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr