Το Cactus Royal Spa & Resort είναι ένα από τα διακεκριμένα ξενοδοχεία και τιμήθηκε με το βραβείο "TUI Top Quality 2017", το οποίο του απονέμεται για 3η φορά έως τώρα. Το Cactus Royal Spa & Resort βρίσκεται σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, στην παραθαλάσσια δρόμο της Σταλίδας δίπλα στο πιο διάσημο αμμώδη παραλία της περιοχής. Προσφέρει υπηρεσίες διαμονής και φιλοξενίας, είναι κομψά διακοσμημένο με πέτρα και ξύλινα στοιχεία όπου αντανακλούν την κρητική αρχιτεκτονική. Ο συνδυασμός του απέραντου γαλάζιου του Κρητικού Πελάγους και του ήλιου συνθέτουν ένα μοναδικό, γραφικό τοπίο.

Το Cactus Royal Spa & Resort είναι ένα από τα διακεκριμένα ξενοδοχεία και τιμήθηκε με το βραβείο "TUI Top Quality 2017", το οποίο του απονέμεται για 3η φορά έως τώρα. Το Cactus Royal Spa & Resort βρίσκεται σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, στην παραθαλάσσια δρόμο της Σταλίδας δίπλα στο πιο διάσημο αμμώδη παραλία της περιοχής. Προσφέρει υπηρεσίες διαμονής και φιλοξενίας, είναι κομψά διακοσμημένο με πέτρα και ξύλινα στοιχεία όπου αντανακλούν την κρητική αρχιτεκτονική. Ο συνδυασμός του απέραντου γαλάζιου του Κρητικού Πελάγους και του ήλιου συνθέτουν ένα μοναδικό, γραφικό τοπίο.

Η TUI για συνεχόμενη χρονιά βράβευσε τα ξενοδοχεία με βάση αποκλειστικά την εμπειρία των επισκεπτών, οι οποίοι επέλεξαν τα 250 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία για το 2017. Aυτό το νέο σήμα κατατεθέν "TUI Top Quality" μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία που επιτυγχάνουν βαθμολογία ικανοποίησης από 8.7 και πάνω σε μια κλίμακα 0-10. Τα στοιχεία βασίζονται στην αξιολόγηση των συνολικών απαντήσεων σε ερωτήσεις σχετικές με την ικανοποίηση των πελατών στα ξενοδοχεία. Πρόσθετα η κατάκτηση του συγκεκριμένου βραβείου είναι και απόρροια ελέγχου ασφαλείας των ξενοδοχείων από την TUI.

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr