Ένας εντυπωσιακός μήνας ολοκληρώθηκε για το 5***** KIVOTOS MYKONOS στο νησί των ανέμων, με την επιτυχημένη διοργάνωση μοναδικών Live Art Performances και Wine Pairing Sundays να αποτελεί πλέον talk of the… island! Σε ένα ξενοδοχείο συνώνυμο της υψηλής αισθητικής και με έντονη καλλιτεχνική ταυτότητα, το KIVOTOS MYKONOS προσέφερε στους επισκέπτες του μοναδικές εμπειρίες από την Τέχνη του Live Painting και της Γαστρονομίας.

WINE SUNDAYS LA TOUR MELAS. Ωδή στις Τέχνες του Live Painting και της Γαστρονομίας: Για ακόμα μία χρονιά, η art gallery του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, φιλοξένησε τρεις ξεχωριστούς pop art καλλιτέχνες, οι οποίοι δημιούργησαν «ζωντανά» έργα για τους πελάτες και επισκέπτες του KIVOTOS MYKONOS, ενώ δύο Κυριακάτικα ταξίδια γευσιγνωσίας πραγματοποιήθηκαν για αυτούς σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο εστιατόριο Namah, δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, με θέα στα καταγάλανα νερά του κόλπου του Ορνού.

ART PROJECT VMIXO 4Kivotos Art Projects
Ο εικαστικός Βασίλης Μιχόπουλος, γνωστός ως vmixo, ο Mr.stARTue Μιχάλης Κολώνης και ο Γερμανός pop artist Philipp Jänicke, χάρισαν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου ανεπανάληπτες Live Art Performances. Ένας πίνακας με αγαπημένους ήρωες της Disney να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στην πισίνα του KIVOTOS MYKONOS με την υπογραφή του Βασίλη Μιχόπουλου, η Αφροδίτη της Μήλου και ο Ποσειδώνας να «στολίζονται» με χρώματα, εικόνες και υπέροχες πινελιές από τον Μιχάλη Κολώνη και η απεικόνιση σε καμβά της χώρας της Μυκόνου από τον Philipp Jänicke, αποτέλεσαν τα custom έργα των τριών καλλιτεχνών που εμπνεύστηκαν από τη διαμονή τους στο KIVOTOS MYKONOS και το νησί των ανέμων.

WINE SUNDAYS TSELEPOSWine Pairing Sundays
Το ξενοδοχείο-ορόσημο της Μυκόνου, KIVOTOS MYKONOS σε συνεργασία με τα οινοποιεία Κτήμα Τσέλεπου και La Tour Melas διοργάνωσε με επιτυχία δύο ξεχωριστές Wine Pairing Sundays στο à la carte εστιατόριο Namah. Θέλοντας να μας ταξιδέψει σε μια νέα δημιουργική γαστρονομική περιπέτεια, ο chef Χρήστος Πεδές και η ομάδα του δημιούργησαν ειδικά degustation menus, τα οποία συνδυάστηκαν αρμονικά με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών των δύο οινοποιείων.

Για την παρουσίαση του Κτήματος Τσέλεπου και του La Tour Melas που συμμετείχαν στα φετινά Wine Pairing Sundays, το KIVOTOS MYKONOS είχε την τιμή να φιλοξενήσει τους sommeliers τους, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά των ετικετών που επιλέχθηκαν για να συνοδεύσουν τα degustation menus.

Αντλώντας έμπνευση από την τέχνη και τη φύση, το KIVOTOS MYKONOS δεν υποτάσσεται στο πέρασμα του χρόνου, αλλά διαρκώς εξελίσσεται.

Kivotos Mykonos, Κόλπος Ορνός , Μύκονος, 84600, Ελλάδα - Τηλ. +30 2289024094 / +30 2106749111 - W: www.kivotoshotels.com

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr