Την περίοδο μεταξύ 19 και 21 Μαΐου 2024 το γραφείο διοργάνωσης ταξιδιών – tour operator «Marios Travel» σε συνεργασία με τον Εθνικός Οργανισμός Εισερχόμενου και Εγχώριου Τουρισμού της Μολδαβίας «ANTRIM» και την ευγενική υποστήριξη της Aegean Airlines - κύριος χορηγός αερομεταφορών, διοργάνωσε ένα Ταξίδι Εξοικείωσης (Fam Trip) στη Μολδαβία για 14 εκπροσώπους γραφείων γενικού τουρισμού απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο σκοπός αυτού του ταξιδιού ήταν να δώσει στους συμμετέχοντες μια άμεση και αυθεντική γνωριμία - εμπειρία για το τι έχει να προσφέρει η Μολδαβία, ξεκινώντας από τα γραφικά τοπία της και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, τη φιλοξενία των ντόπιων μέχρι τις παραδοσιακές γαστρονομικές απολαύσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν τις υπόγειες γκαλερί των οινοποιείων Cricova και Milestii Mici, το Πολιτιστικό-Φυσικό Καταφύγιο «Orheiul Vechi», το κάστρο Bender, το Τιράσπολ στην Υπερδνειστερία και φυσικά την Πρωτεύουσα Κισινάου.DSC 0164 Copy

logo

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr