Η σχολή χορού Ninetta’s Dance Studio σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala Χορού που διοργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο "Φλοίσβος" με την ευγενική χορηγία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στις 21 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30. Συνδυάζοντας τη χαρά του χορού με τη χαρά της προσφοράς, αντί εισιτηρίου, στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Ελάτε όλοι, στις 21 Δεκεμβρίου, από τις 19.30 έως τις 22.30, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς latin και να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είσοδος ελεύθερη. Μοναδικό αντίτιμο, ένα ανεκτίμητο δώρο: η προσφορά σας σε είδη πρώτης ανάγκης! Απαραίτητος Εξοπλισμός: Ένα Χαμόγελο & Διάθεση Για Χορό! Πολιτιστικό κέντρο ΦΛΟΙΣΒΟΣ, λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο.

Ένα "ταξίδι στον κόσμο της προσφοράς" ετοιμάζεται για μια ακόμη φορά... Αυτή τη φορά, σε ρυθμούς Latin!!! Προορισμός: Παλαιό Φάληρο, Φλοίσβος, Πολιτιστικό Κέντρο. Επιβάτες: όλοι όσοι αγαπούν το χορό! Εισιτήριο: μια μικρή προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης... "Ξεναγός στα μυστικά του χορού": Η δασκάλα χορού Νινέττα Βασιλοπούλου! Απαραίτητος Εξοπλισμός: Ένα Χαμόγελο & Διάθεση Για Χορό! Αναχώρηση: 21 Δεκεμβρίου, 19.30! Ετοιμαστείτε! Να είστε όλοι εκεί!

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και η διάθεση ανεβαίνει, είναι καιρός για μια χορευτική βραδιά με κοινωνικό σκοπό! Η σχολή χορού Ninetta’s Dance Studio, της κυρίας Νινέττας Βασιλοπούλου, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Gala Χορού που διοργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο "Φλοίσβος", με την ευγενική χορηγία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στις 21 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30.

15380694 643601112496823 6243649199762348972 nΣυνδυάζοντας τη χαρά του χορού με τη χαρά της προσφοράς, αντί εισιτηρίου, στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Ελάτε όλοι, στις 21 Δεκεμβρίου, από τις 19.30 έως τις 22.30, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε σε ρυθμούς latin και να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Είσοδος ελεύθερη. Μοναδικό αντίτιμο, ένα ανεκτίμητο δώρο: η προσφορά σας σε είδη πρώτης ανάγκης!
Απαραίτητος Εξοπλισμός: Ένα Χαμόγελο & Διάθεση Για Χορό!

Πολιτιστικό κέντρο ΦΛΟΙΣΒΟΣ, λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο.

ΝΙΝΕΤΤΑ'S DANCE STUDIO, Ζησιμοπούλου 93, Π. Φάληρο 17564, Τηλ. 210-9883485

tango arjantin 1

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr