8ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Δρομείς, κάθε ηλικίας, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό (πέρυσι συμμετείχαν αθλητές από 42 χώρες)  θα πλημμυρίσουν και πάλι όλο το Φαληρικό Όρμο, από τη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο μέχρι τον Πειραιά και θα δώσουν το δικό τους μήνυμα άθλησης και χαράς, με τη συμμετοχή τους στον πρώτο ιστορικά Ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκε στην Αθήνα! Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης, πρόληψης και αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας και του Διαβήτη, που έχουν λάβει τη μορφή παγκόσμιας επιδημίας. Ελάτε με την παρέα σας ή με την οικογένειά σας την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!

Δρομείς, κάθε ηλικίας, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό (πέρυσι συμμετείχαν αθλητές από 42 χώρες) θα πλημμυρίσουν και πάλι όλο το Φαληρικό Όρμο, από τη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο μέχρι τον Πειραιά και θα δώσουν το δικό τους μήνυμα άθλησης και χαράς, με τη συμμετοχή τους στον πρώτο ιστορικά Ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκε στην Αθήνα.Ο 8ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος διεξάγεται στις 23 Απριλίου και αναμένεται να κερδίσει το διεθνές ενδιαφέρον για άλλη μια χρονιά! Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης, πρόληψης και αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας και του Διαβήτη, που έχουν λάβει τη μορφή παγκόσμιας επιδημίας. Ελάτε με την παρέα σας ή με την οικογένειά σας την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 και ζήστε μια μοναδική εμπειρία! Προγραμματίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και κάντε τώρα την εγγραφή σας!

  • 14936941 10210808225583212 693470610 n
  • Αγώνες: 
  • Ημιμαραθώνιος, 
  • Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (2 δρομείς), 
  • Τέταρτο (1/4) Μαραθώνιος, 
  • Αγώνας Διασκέδασης (Fun Run), 
  • Δυναμικό Βάδισμα, 
  • Chiquita Αγώνας Παιδιών, 
  • Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς για τους σκοπούς του Συλλόγου "ΑΛΜΑ".
  • Σε όλους τους αγώνες ισχύουν ανώτατα όρια συμμετοχών.

Εκδηλώσεις:
1. Ζωγραφική για παιδιά από 4-14 χρονών
2. ECO–Περιβάλλον. Στάση Ζωής!
3. εθελοντισμού ΚΟΙΝΩΝΙΑ (Ανοιξιάτικες Εκδηλώσεις)
4. Μουσική & ΜΟΥΣΙΚΟΙ πάνω στο κύμα

Πρόγραμμα Εθελοντισμού: Tο πρόγραμμα Εθελοντισμού προγραμματίζεται να ανοίξει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017. Eλάτε να ζήσουμε μαζί μια μοναδική νέα εμπειρία και να ενθαρρύνουμε τους «δικούς μας» ανθρώπους στην προσπάθειά τουΑιγίδες: Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία "Αθλητισμός για Όλους" (UESpT) και Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ)

OI ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ! Πληροφορίες - Εγγραφές: http://www.poseidon-athenshalfmarathon.com/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr