Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), ύστερα από τις 3 sold-out εμφανίσεις του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, ταξιδεύει στην Ελλάδα και σας καλεί σε ένα μοναδικό μουσικό πάρτι, από εκείνα που ξέρει να στήνει με την κάθε ευκαιρία... και με επιτυχία! Με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια, που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται μία εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους μία πολύ χαρούμενη και γλυκιά διάθεση!

Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), ύστερα από τις 3 sold-out εμφανίσεις του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, ταξιδεύει στην Ελλάδα και σας καλεί σε ένα μοναδικό μουσικό πάρτι, από εκείνα που ξέρει να στήνει με την κάθε ευκαιρία... και με επιτυχία! Με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια, που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται μία εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους μία πολύ χαρούμενη και γλυκιά διάθεση! Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη, ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, μία γιορτή που δεν τελειώνει ποτέ!

Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), ύστερα από τις 3 sold-out εμφανίσεις του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, ταξιδεύει στην Ελλάδα και σας καλεί σε ένα μοναδικό μουσικό πάρτι, από εκείνα που ξέρει να στήνει με την κάθε ευκαιρία... και με επιτυχία! Με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια, που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται μία εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους μία πολύ χαρούμενη και γλυκιά διάθεση!Μαζί του είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Σταρίδας \ Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Κρίτων Μπελλώνιας (τύμπανα), Κων/νος Μάνος (κοντραμπάσο).

Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Περιοδείας:

Δευτέρα, 3/8: Θέατρο Πάρκου, Πάρος,
Τρίτη, 4/8: Θέατρο στο Κουμάρο,Τήνος
Τετάρτη, 5/8: Πύργος Μπαζαίου, Νάξος
Σάββατο, 8/8: Εμπειρίκιο Δημοτικό Γυμναστήριο, Άνδρος
Τρίτη, 11/8: Γήπεδο Πισκοκεφάλου, Σητεία
Τετάρτη, 12/8: Κάστρο Πλαταμώνα
Πέμπτη, 13/8: Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς", Αίγιο
Δευτέρα, 17/8: Θέατρο Δρούβα, Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας
Τετάρτη, 19/8: Λύκειο Χώρας Κυθήρων
Σάββατο, 22/8: River Party, Νεστόριο
Δευτέρα, 24/8: Κάστρο Καλαμάτας
Τρίτη, 1/9: Beer Festival, Λευκωσία, Κύπρο
Σάββατο, 5/9: Θέατρο Τεχνόπολις, Ηράκλειο Κρήτης
Δευτέρα, 7/9: Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς

* Προσεχώς θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/maraveyasilegal & www.maraveyas.net

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr