Grecotel Travel Awards 2009

Οι 50 μεγαλύτεροι Tour Operators της Ανατολικής Ευρώπης φιλοξενήθηκαν και βραβεύτηκαν από τη Grecotel στην Κυλλήνη.
Στο υπέροχο τοπίο της Κυλλήνης και στο εντυπωσιακό Grecotel Olympia Riviera Resort, φιλοξενήθηκαν το τετραήμερο 9 με 12 Οκτωβρίου 2009 οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι των μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών των χωρών της Ρωσίας, Ουκρανίας, Μολδαβίας και Καζακστάν. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι της Grecotel συμμετείχαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην απονομή των τουριστικών βραβείων “Grecotel Travel Awards”.
 
Τα βραβεία “Grecotel Travel Awards”, που φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά το 2007 στην Κρήτη, επιβραβεύουν τους συνεργάτες με τις υψηλότερες πωλήσεις και την μεγαλύτερη ανάπτυξη στον τομέα των διακοπών πολυτελείας καθώς και την καλύτερη προώθηση των 19 Ελληνικών προορισμών στους οποίους βρίσκονται τα 36 ξενοδοχεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel. Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Grecotel και Πρόεδρος του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος είναι επίσης και Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Με την καθιέρωση  των βραβείων “Grecotel Travel Awards”, ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, στοχεύει στη σύσφιξη των δεσμών με τις ανερχόμενες τουριστικές αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του Ελληνικού Τουρισμού. Η αλυσίδα διατηρεί αντιπροσώπους και γραφεία στη Μόσχα ήδη από το 2002 και στο Κίεβο από το 2005. Κατά την τελετή βράβευσης ο Γενικός Διευθυντής της Grecotel κος Γιώργος Καράτζιας ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη στήριξη που προσέφεραν στη Grecotel σε μια ιδιαίτερα δύσκολη τουριστική σαιζόν, όπως η φετινή, η οποία και συνέβαλε στα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα που παρουσίασε ο Όμιλος. Χαρακτηριστικά πρόσθεσε τη βεβαιότητα που διατηρούν τα δυο μέρη για αδιάκοπη κοινή προσπάθεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη στη συνεργασία τους.
Οι 50 μεγαλύτεροι Tour Operators της Ανατολικής Ευρώπης φιλοξενήθηκαν και βραβεύτηκαν από τη Grecotel στην Κυλλήνη. Στο υπέροχο και εντυπωσιακό Grecotel Olympia Riviera Resort, φιλοξενήθηκαν το τετραήμερο 9 με 12 Οκτωβρίου 2009 οι ιδιοκτήτες και οι πρόεδροι των μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών των χωρών της Ρωσίας, Ουκρανίας, Μολδαβίας και Καζακστάν.
 

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι της Grecotel συμμετείχαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην απονομή των τουριστικών βραβείων «Grecotel Travel Awards».Τα βραβεία «Grecotel Travel Awards», που φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά το 2007 στην Κρήτη, επιβραβεύουν τους συνεργάτες με τις υψηλότερες πωλήσεις και την μεγαλύτερη ανάπτυξη στον τομέα των διακοπών πολυτελείας καθώς και την καλύτερη προώθηση των 19 Ελληνικών προορισμών στους οποίους βρίσκονται τα 36 ξενοδοχεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel.

Grecotel Travel Awards 2009

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Grecotel και Πρόεδρος του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, ο οποίος είναι επίσης και Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Με την καθιέρωση  των βραβείων «Grecotel Travel Awards», ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, στοχεύει στη σύσφιξη των δεσμών με τις ανερχόμενες τουριστικές αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του Ελληνικού Τουρισμού. Η αλυσίδα διατηρεί αντιπροσώπους και γραφεία στη Μόσχα ήδη από το 2002 και στο Κίεβο από το 2005. Κατά την τελετή βράβευσης ο Γενικός Διευθυντής της Grecotel κος Γιώργος Καράτζιας ευχαρίστησε τους παρισταμένους για τη στήριξη που προσέφεραν στη Grecotel σε μια ιδιαίτερα δύσκολη τουριστική σαιζόν, όπως η φετινή, η οποία και συνέβαλε στα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα που παρουσίασε ο Όμιλος. Χαρακτηριστικά πρόσθεσε τη βεβαιότητα που διατηρούν τα δυο μέρη για αδιάκοπη κοινή προσπάθεια και αμοιβαία εμπιστοσύνη στη συνεργασία τους.

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr