sailing-pink-konkΕίστε έτοιμοι για το πιο συναρπαστικό ιστιοπλοικό Σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού; Επιλέξτε λοιπόν το ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ με σκάφη ανοικτής θαλάσσης, το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2012, με την υποστήριξη της MY PUBLICS και του Pink Kong, του νέου υπέροχου ροζέ οίνου της Boutari που μόλις κυκλοφόρησε! Είναι ένα από τα σπάνια events που έχουν διοργανωθεί στον χώρο της ιστιοπλοΐας και έρχεται φέτος για πρώτη φορά από το τo blue mile, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή παρέα αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας.

Το Κυνήγι Θησαυρού απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα, ακόμα και σε όσους τώρα ξεκινούν! Οι κανόνες είναι απλοί: Τα πληρώματα ετοιμάζονται και επιβιβαζόμαστε σε σκάφη ανοικτής θαλάσσης, με σημείο εκκίνησης τη Μαρίνα Καλαμακίου, το Σάββατο στις 10 π. μ. Μηχανή επιτρέπεται μόνο μέχρι την έξοδο από το λιμάνι. Μετά, θα ταξιδέψουμε με πανί μέχρι τον Πόρο. Μέσα στα σκάφη, θα υπάρχουν οδηγίες για το πώς θα γίνει η αναζήτηση του θησαυρού, να είστε προετοιμασμένοι για όλα!

Η διανυκτέρευση γίνεται στις καμπίνες του σκάφους μας στο λιμάνι του Πόρου, έπειτα από άφθονο φαγητό, ποτό και διασκέδαση - αναπόσπαστα κομμάτια όλων των εκδηλώσεων της παρέας του blue mile. Την Κυριακή το απόγευμα επιστρέφουμε στη βάση μας, μετά από όσο μπάνιο - και όσο Pink Kong - μπορείτε να αντέξετε!

Παρέες που θα θέλουν να είναι μαζί στα σκάφη (μέχρι 8 άτομα) θα πρέπει ή να δηλώνουν συμμετοχή όλοι μαζί ή να στέλνουν email για να το δηλώνουν!

Kόστος συμμετοχής

139 ευρώ για τι διήμερο ιστιοπλοϊκό κυνήγι θησαυρού και περιλαμβάνει, την χρήση του σκάφους για 2 ημέρες, skipper σε κάθε σκάφος, καύσιμα, φαγητό, πάρτι με κρασί, κτλ...

Θα είμαστε όλοι εκεί! Διαδώστε το και φέρτε μαζί και τους φίλους σας! Αξίζει...

pink-kong-1Τι είναι το blue mile

Το blue mile είναι o πρώτος διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αλλά και όλων των ανθρώπων της θάλασσας. Είναι ένα εργαλείο με το οποίο οι απόφοιτοι σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης μπορούν να οργανώνουν εξορμήσεις στην θάλασσα καθώς και ένα μέσο που βοηθά τον απόφοιτο σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης να αποσβέσει το πτυχίο που απέκτησε και να χαρεί την θάλασσα. Παρέχει όλες τις δυνατότητες μιας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης με στόχο να γνωρίζονται άνθρωποι με κοινό ενδιαφέρον για την θάλασσα αλλά και για να ξαναέρχονται κοντά παλιοί συμμαθητές σχολών ιστιοπλοΐας και φίλοι. Επίσης παρέχει έναν εύχρηστο τρόπο να δημιουργούνται παρέες ιστιοπλόων και να οργανώνουν ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις.

Ειδικά οι απόφοιτοι σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης έχουν πολλά να κερδίσουν από το blue mile έρχoνται κοντά με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και αγάπη για την θάλασσα, διαλέγονται από ιδιοκτήτες σκαφών που ψάχνουν πλήρωμα για αγώνες, μπορούν εύκολα και οικονομικά να οργανώσουν εξορμήσεις και διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος. Ξεπερνούν την ανασφάλεια που νιώθουν σαν αρχάριοι να νοικιάσουν σκάφος μόνοι τους, φτιάχνοντας μια παρέα που όλοι έχουν δίπλωμα ιστιοπλοΐας.Δικτυώνονται και παραμένουν στον χώρο του yachting.

Χορηγοί: BOUTARI, MY PUBLICS PR - marketing

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr