Η HotelREZ, η διεθνής εταιρία ξενοδοχειακών αντιπροσωπιών με 1.000 και άνω ξενοδ. μονάδες-μέλη σε 30 χώρες, εγκαινιάζει παγκόσμια συνεργασία με την Discover the World Marketing, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων της σε όλο τον κόσμο.Η HotelREZ, η διεθνής εταιρία ξενοδοχειακών αντιπροσωπιών με 1.000 και άνω ξενοδ. μονάδες-μέλη σε 30 χώρες, εγκαινιάζει παγκόσμια συνεργασία με την Discover the World Marketing, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων της σε όλο τον κόσμο.

Η HotelREZ προσφέρει σε ανεξάρτητες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και αλυσίδες ξενοδοχείων ολοκληρωμένες λύσεις πωλήσεων μέσω των διεθνών συστημάτων κρατήσεων (GDS), του δικτύου διανομής πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Το παγκόσμιο δίκτυο των γραφείων της Discover με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες θα συνεργαστεί με την HotelREZ στην επέκταση των μελών της ξενοδόχων και στην Ελλάδα, όπου αριθμεί ήδη άνω των 200 ξενοδοχείων μελών και άλλες λύσεις on-line μάρκετινγκ μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος διανομής ChannelREZ. H Discover επίσης θα συμβάλει στην προώθηση κρατήσεων των συνεργαζόμενων- μελών της, μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών της σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους συνεργάτες της Discover στην ελληνική αγορά.

Ο CEO της HotelREZ Mark Lewis δήλωσε: "Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την Discover the World Marketing. Το δίκτυο των γραφείων τους, η εμπειρία τους και η γνώση των τοπικών αγορών θα είναι σημαντικές για εμάς στα σχέδια αύξησης των πωλήσεων μας σε παγκόσμιο επίπεδο"

O Ντίνος Φραντζεσκάκης Διευθύνων Σύμβουλος της Discover στην Ελλάδα ανάφερε τα εξής: "Οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν άμεση ανάγκη αποτελεσματικών και μοντέρνων μεθόδων προβολής τους στα παγκόσμια δίκτυα διανομής κρατήσεων, όπως αυτά που προσφέρει αυτή τη στιγμή η HotelREZ στα μέλη της. Τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά και ευεργετικά για τον ελληνικό τουρισμό στο σύνολό του'"

Για περισσότερες πληροφορίες για την Discover the World Marketing Ελλάδας, επισκεφτείτε την www.discovertheworld.com/Greece ή τηλεφωνείστε στο +210 9600 942

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr