syvota_diamond_spa_resortMερικά τα γνωρίζετε, μερικά πάλι ίσως δεν τα έχετε ακούσει. Είναι ξενοδοχεία διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα, το καθένα διαφορετικής κατηγορίας, ύφους, αστέρων, αλλά όλα μοιράζονται ένα κοινό: αποτελούν κορυφαία δείγματα στο χώρο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, διακρίνονταιμε τα καλύτερα σχόλια από τους ίδιους τους πελάτες που φιλοξένησαν και κερδίζουν επάξια τη θέση ανάμεσα στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, σύμφωνα με τον ετήσιο πλέον θεσμό MANESSIS TOP HOTELS. Γνωρίστε ποιά είναι και φροντίστε να τα επισκεφτείτε το συντομότερο δυνατό!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά η λαμπερή εκδήλωση βράβευσης των Manessis TOP 10 HOTELS 2010. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011, στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β.& Μ. Θεοχαράκη όπου παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κος Γ. Νικητιάδης, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κος Ν. Κανελλόπουλος, εκπρόσωποι από τους σημαντικότερους τουριστικούς φορείς, επιχειρηματίες από τον τουριστικό κλάδο και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι. Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από τον Αλέξανδρο Παρθένη και τη Μαρία Φραγκάκη, οι οποίοι δημιούργησαν ένα πολύ ζεστό κλίμα με τις ατάκες επί σκηνής ενώ η κυρία Ζωζώ Σαπουντζάκη έκλεψε την παράσταση με το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα.

chandris_corfu_dassiaΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό:

Ο κος Γεώργιος Νικητιάδης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, ο οποίος συνεχάρη την Manessis Travel για την πρωτοβουλία αυτή και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαχρονική παρουσία της εταιρείας στο χώρο του τουρισμού, αλλά και στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο κος Ανδρέας Μάνεσσης, Πρόεδρος του ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis, ο οποίος δήλωσε ότι «με την ανάπτυξη απαντά στην κρίση η Μάνεσσης Α.Ε. και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, προγραμματίζει νέες επενδύσεις παρά την δυσμενή χρονιά και την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων».

Ο κος Άγγελος Λάμπρου, Δ/νων Σύμβουλος του Manessis, ανέφερε ότι «επιβραβεύουμε τους συνειδητοποιημένους συνεργάτες/ξενοδόχους, με σωστή αντίληψη της φιλοξενίας και των απαιτήσεων του Έλληνα προσφέροντας του πλούσιες εμπειρίες! Το παιχνίδι κερδίζεται μόνο με την ποιότητα».

Tα βραβεία MANESSIS TOP 10 HOTELS 2010 παρέλαβαν οι κ.κ.:

preveza_beach_club• Στέφανος Στεφάνου, Γεν. Δ/ντής του ομίλου AKS Hotels, για το ξενοδοχείο AKS HINITSA / ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

• Ρούλα Λειβαδιώτη, Δ/ντρια πωλήσεων, εκπρόσωπος του ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE στη Σκαφιδιά Πύργου Ηλείας

• Σοφία Βαϊμάκη, Δ/ντρια πωλήσεων, εκπρόσωπος του CHANDRIS CORFU / DASSIA στην Κέρκυρα

• Ιωάννης Καρκαβάτσος, Δ/ντής του ξενοδοχείου CHANIA PANORAMA HOTEL στα Χανιά

• Ιωσήφ Βουτσινός, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του DOLPHIN BAY στη Σύρο

• Ιωάννης Κελεσίδης, Δ/ντής του ξενοδοχείου MONTANA HOTEL & SPA στο Καρπενήσι

• Σταύρος Σικαλιάς, Δ/ντής του ξενοδοχείου PLATAMON PALACE RESORT & SPA στην παραλία Πλαταμώνα

• Νίκος Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης του PREVEZA BEACH στην Πρέβεζα

chania-panorama-hotel• Silvia Brighenti, Δ/ντρια πωλήσεων και marketing του SHERATON RHODES RESORT στη Ρόδο

• Αλέξανδρος Χαϊδούσης, Δ/ντής του ξενοδοχείου SIVOTA DIAMOND SPA & RESORT στα Σύβοτα

Ο κ. Μάνεσσης, απένειμε ειδική τιμητική διάκριση στην αλυσίδα ξενοδοχείων ΑΜΑΛΙΑ.

Η εταιρία Manessis, ως ένας από τους κορυφαίους ελληνικούς tour operators με 23 ανοδικής πορείας, σφράγισε με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη υποστήριξη της για το ελληνικό τουριστικό προϊόν και την προσήλωση της στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για τους πελάτες της.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr