Σημαντική διάκριση για το The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa NavarinoΟ σχεδιασμός του Navarino Dunes, της πρώτης περιοχής της Costa Navarino, ξεκίνησε να επιβραβεύεται από διεθνώς αναγνωρισμένους θεσμούς. Στην απονομή των European Hotel Design Awards στις 23 Νοεμβρίου, το The Romanos, a Luxury Collection Resort στο Navarino Dunes, βραβεύθηκε στην κατηγορία Best Suite, Interior Design Of the Year.

To βραβείο παρέλαβε ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES A.E., φορέα ανάπτυξης της Costa Navarino.

Ο σχεδιασμός του The Romanos, a Luxury Collection Resort ήταν επίσης υποψήφιος στην κατηγορία Lobby & Public Areas, Interior Design of the Year για το Lobby του ξενοδοχείου.

Τις υποψηφιότητες υπέβαλε η MKV Design, οι interior designers του Navarino Dunes και διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία διακόσμησης εσωτερικού χώρου με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Τα European Hotel Design Awards που διεξάγονται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία, φέτος για 13η φορά, είναι ο ευρωπαϊκός θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει την ανάπτυξη, αρχιτεκτονική και interior design στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ο ευρέως αναγνωρισμένος θεσμός θεωρείται από τους σημαντικότερους στον ξενοδοχειακό τομέα και σχεδιασμό διεθνώς, ενώ η επιλογή γίνεται από επιτροπή που αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες και δημοσιογράφους του κλάδου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr