floisbosΗ LAMDA Flisvos Marina Α.Ε., θυγατρική της LAMDA Development Α.Ε. ολοκλήρωσε με επιτυχία το σημαντικό έργο του προλιμένα στη Μαρίνα Φλοίσβου. Με το έργο αυτό, συμπληρώνεται το πρόγραμμα αξιοποίησης και ανάπτυξης της Μαρίνας Φλοίσβου.

Η Μαρίνα Φλοίσβου, διαθέτει 303 θέσεις ελλιμενισμού για μεγάλα σκάφη αναψυχής μέχρι και 90 μέτρα μήκος, γεγονός που την καθιστά ως τον πλέον σύγχρονο και οργανωμένο τουριστικό λιμένα για mega yachts στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η δημιουργία νέας εισόδου του λιμένα, επιτρέπει την ασφαλή είσοδο και έξοδο μικρών και μεγάλων σκαφών ενώ ο δυτικός προσανατολισμός της σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του βορείου προλιμένα βοήθησε δραστικά στην προστασία από την ανάκλαση των κυματισμών ακόμη και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις στις υποδομές της Μαρίνας, αποτελεί η ολοκλήρωση της προστασίας του νοτίου μόλου. Με αυτό το έργο η Μαρίνα εξασφαλίζει την πλήρη προστασία και ασφάλεια των σκαφών από ακραίες καιρικές συνθήκες.

Στο νέο προλιμένα της μαρίνας θα λειτουργεί πεδίο προσγείωσης ελικοπτέρων αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σκαφών του Φλοίσβου ενώ ξεκινά άμεσα η παροχή νέων υπηρεσιών ασύρματου διαδικτύου Wi Fi χωρίς χρέωση προς τους πελάτες της μαρίνας και η λειτουργία CCTV κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης των εγκαταστάσεων στο πλαίσια ασφάλειας του τουριστικού λιμένα.

Η Μαρίνα Φλοίσβου φιλοξενεί πολυάριθμα καταστήματα, ανάμεσά τους καφέ και εστιατόρια καθώς και εμπορικά καταστήματα. Προσφέρει επίσης υπηρεσίες-κάποιες από αυτές αποκλειστικές- όπως 24ωρη λειτουργία λιμένα με σκάφη Υπηρεσίας, Ασφάλειας και Περιπολίας και διαθέτει ειδικό σκάφος πυρόσβεσης. Επιπλέον η Μαρίνα εφαρμόζει πλήρες σύστημα διαχείρισης αποβλήτων και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης ενώ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ελέγχει συστηματικά την ποιότητα του θαλασσινού νερού εντός της Μαρίνας.

Τέλος βραβεύεται με τη «Γαλάζια Σημαία» από το 2007 και αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr