Ιταλικές Γεύσεις που...σε ταξιδεύουν στη Ρώμη και σου δίνουν δεκάδες δώραΗ PIZZA FAN σε συνεργασία με την AudioVisual δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε έναν τυχερό να ταξιδέψει στη Ρώμη για να δει από κοντά που γυρίστηκε η πολυαναμενόνενη ταινία "EAT PRAY LOVE" και σε δεκάδες ακόμα να κερδίσουν το best seller βιβλίο της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ στο οποίο βασίστηκε το σενάριο του έργου.

Μπες στο www.pizzafan.gr, ψήφισε την αγαπημένη σου Italian Fan Pizza και λάβε μέρος στην κλήρωση για το μεγάλο ταξίδι και τα δώρα.

Διακόσιοι ακόμα τυχεροί φίλοι της PIZZA FAN με μία μόνο παραγγελία τους θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλήρωση για να παρακολουθήσουν πρώτοι απ' όλους, στις 05 Οκτωβρίου, την Avant Premier της ταινίας.

Μπες τώρα στο www.pizzafan.gr, ανακάλυψε το αυθεντικό ιταλικό ταμπεραμέντο του 'ITALIAN FAN' μενού της PIZZA FAN με την pizza SICILIANA (με τυρί mozzarella, mix bruschetta*, καλαμπόκι και μπέικον), την pizza ΜΑΝΤΟΝΑ (με τυρί mozzarella, mix bruschetta*, ρίγανη) και την εκρηκτική pizza ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ (με κόκκινη σάλτσα mexicana, τυρί mozzarella, ταμπάσκο, πεπερόνι) και λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό.

Ιταλικές Γεύσεις που...σε ταξιδεύουν στη Ρώμη και σου δίνουν δεκάδες δώραEat Pray Love

H Λιζ Γκίλμπερτ (Τζούλια Ρόμπερτς) στα τριάντα της είχε όλα όσα θα επιθυμούσε μία σύγχρονη γυναίκα: ένα σύζυγο, ένα ωραίο σπίτι, μια πετυχημένη καριέρα! Όμως, όπως και πολλές άλλες, ένιωθε χαμένη, μπερδεμένη προσπαθώντας να βρει τι πραγματικά ήθελε στη ζωή της. Με φρέσκο το διαζύγιό της και τον εαυτό της μπροστά σε ένα μεγάλο «σταυροδρόμι» στη ζωή της, η Λιζ αποφασίζει να ταρακουνήσει τα νερά. Ξεκινάει για ένα ταξίδι στον κόσμο, αναζητώντας τα τρία πράγματα που της λείπουν περισσότερο: την απόλαυση, την πίστη και την ισορροπία. Στην Ιταλία ανακαλύπτει την αληθινή ευχαρίστηση στο φαγητό, τη δύναμη της προσευχής στην Ινδία και, εντελώς αναπάντεχα, την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία της αληθινής αγάπης στο Μπαλί.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr