ANNA MARU

Γεύση από Αιγαίο με καθημερινές αναχωρήσεις από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες της περιοχής από το φετινό καλοκαίρι, με τις νέες κρουαζιέρες προς Σκιάθο και Σκόπελο, που διοργανώνει το Halkidiki Tours.

Η ημερήσια κρουαζιέρα με το πολυτελές ANNA MARU μας ταξιδεύει σε μια ημερήσια δροσερή εκδρομή που τα έχει όλα: απίθανες βουτιές στα νερά της Σκιάθου και της Σκοπέλου, παραμονή περίπου 3 ½ και 1 ½ ώρες αντίστοιχα σε κάθε νησί, γεύσεις επιλεγμένες από το σεφ του πλοίου, μουσική από την ορχήστρα και πολύ κέφι και χορό.

ANNA MARU

Μια δεύτερη νέα πρόταση είναι η ημερήσια κρουαζιέρα για ψάρεμα, που θα συνδυάζεται με επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο. Ο πλούσιος σε θαλάσσια ζωή βυθός θα σας προσφέρει διασκεδαστικές στιγμές χαλάρωσης, πιάνοντας ψάρια για το μεσημεριανό γεύμα σας!

Η επιλογή για τη Χαλκιδική ίσως είναι φέτος μια από τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις, καθώς η οδική μετακίνηση – παρά την ακρίβεια της βενζίνης- είναι σίγουρα οικονομικότερη ειδικά για τις οικογένειες, από ό,τι η ακτοπλοϊκή μετακίνηση.

Η χερσόνησος της Κασσάνδρας και η περιοχή της Νέας Ποτίδαιας μπορεί άνετα να γίνει η βάση εξόρμησης, είτε στα μοναστήρια του Άθω (αποκλειστικά για άντρες), είτε στις ακτές και τα γραφικά λιμανάκια κατά μήκος τους. H Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, για όσους δεν μπορούν να μείνουν μακριά από τη μεγαλούπολη και την πολυκοσμία. (Info: www.halkidiki-tours.gr)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr