Eurodam. Holland America Line

8ήμερη κρουαζιέρα με το πολυτελές Ms Eurodam της Holland America Line και 1 διανυκτέρευση στο Μαϊάμ προτείνει το ταξιδιωτικό γραφείο COSMORAMAι! Λευκές παραλίες, βελούδινες αμμουδιές, καταπράσινα νερά και κοραλλένιοι βυθοί, σας προσκαλούν να κολυμπήσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας στα παραδεισένια νησιά της Καραϊβικής. Το κράμα των πολιτισμών της περιοχής έχοντας δεχθεί σαφείς επιρροές από την Λατινική Αμερική και την Ευρώπη, θα γοητεύσει τους λάτρεις του πολιτισμού και της ιστορίας.

Eurodam. Holland America LineΠοια μέρη θα δείτε; Φόρτ Λοτερντέηλ, Γκραν Τερκς/ Τερκς & Κάικος, Σαν Χουάν/ Πουέρτο Ρίκο, Σαιντ Τόμας/ Παρθένοι νήσοι, Χαφ Μουν Κει/ Μπαχάμες.

Τιμή: από €1210 κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα + 510 φόροι

Αναχωρήσεις: 20 Φεβρουαρίου, 6, 13 Mαρτίου 2010

Περιλαμβανόμενες υπηρεσίες:

√ Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) 

√ Διαμονή: 7νύχτες σε δίκλινη καμπίνα + 1 διαν/ση στο Μαϊάμι 

√ Διατροφή: Πλήρες και πλούσιο μενού μεσα στο κρουαζιερόπλοιο 

√ Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

√ Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες 

√ Τσάντα ταξιδιού "Cosmorama" 

√ Επιπλέον Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Δεν περιλαμβάνονται:

Μεταφορές, Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία), Αχθοφορικά, Φιλοδωρήματα, Ξεναγήσεις και εκδρομές, Αντιπρόσωπο/Συνοδό, Βίζα ΗΠΑΣημείωση. Διατίθενται διαφορετικές κατηγορίες ανά τύπο καμπίνας ( π.χ. 5 κατηγορίες εσωτερικών καμπινών ) και η τιμή τους διαμορφώνεται ανάλογα με την θέση τους στο πλοίο (πρύμνη/πλώρη/προς την μέση & επίπεδο καταστρώματος).

Πληροφορίες: www.cosmorama-travel.gr, τηλ. 210-36.42.707

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr