H Superfast Ferries, η Blue Star Ferries & η Ηellenic Seaways σας καλωσορίζουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Το πρόγραμμα Seasmiles έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας παρέχει αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν κάθε σας ταξίδι με εμάς μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία!

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΝΤΩΝ Κερδίστε 1 πόντο για κάθε 1 € από: 

  • Την αγορά εισιτηρίου για όλες τις θέσεις επιβατών και οχημάτων, προς όλους τους προορισμούς των Superfast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways
  • Τις αγορές προϊόντων στα εστιατόρια A La Carte, Self Service, Café-Bar και στα καταστήματα των πλοίων

Ο λογαριασμός σας θα ενημερώνεται με τη νέα συλλογή πόντων, εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση του ταξιδιού σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάθε φορά που ταξιδεύετε:

  • να έχετε πάντα μαζί την κάρτα σας
  • να την επιδεικνύετε σε κάθε σας συναλλαγή

Για τους κατόχους της κάρτας Seasmiles, στις γραμμές από/προς Πειραιά - Ικαρία - Φούρνους - Σάμο, σε κάθε δρομολόγιο, ισχύει:

  • 20% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών. Ισχύει και για τις ενδιάμεσες διαδρομές ενώ δεν ισχύει για τις κατηγορίες SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και SPECIAL ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.​ Η έκπτωση 20% στα ασυνόδευτα ΙΧ δεν ισχύει για κρατήσεις μέσω Internet.
  • 30% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα όταν συνοδεύονται από τον επιβάτη και 20% έκπτωση όταν είναι ασυνόδευτα. Ισχύει και για τις ενδιάμεσες διαδρομές.

Και μην ξεχνάτε, τα ταξίδια με Seasmiles γίνονται καλύτερα, καθώς μέσα από το δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών κερδίζετε προνόμια και εκπτώσεις σε διαμονή, φαγητό & ποτό, υγεία & ομορφιά, πολιτισμό & διασκέδαση, αυτοκίνητο, τεχνολογία και ασφάλιση!

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr