Με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, η Minoan Lines προσκαλεί όλους τους πρωτοετείς φοιτητές να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά,  ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της Minoan Lines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/10/2012. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” με e-mail: bonusclub@minoan.gr ή φαξ 2810 342607. Με την εγγραφή τους όλα τα μέλη της οικογένειας της Minoan Lines απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και προσφορές στα εισιτήρια, στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις τους στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων της εταιρείας. Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ευέλικτα που υπάρχουν, με πρωταρχικό στόχο να παρέχει ιδιαίτερα οφέλη στους πιστούς επιβάτες της Minoan Lines.Η MINOAN LINES ανακοινώνει μία σημαντική επιχειρηματική κίνηση: από το Δεκέμβριο 2012, επεκτείνει τις δραστηριότητές της, εγκαινιάζοντας μία νέα γραμμή σύνδεσης μεταξύ Τεργέστης – Ανκόνας – Ηγουμενίτσας – Πάτρας.

Με αυτή τη νέα στρατηγική κίνηση, η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία MINOAN LINES, η οποία αποτελεί μέλος του Ομίλου Grimaldi, ηγέτη στο χώρο των θαλάσσιων μεταφορών μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, ενισχύει τη θέση της στο χώρο της ακτοπλοΐας παρέχοντας μίας μοναδικής σημασίας σύνδεση μεταξύ της Ελλάδας και της Βόρειας Ιταλίας.
Η νέα θαλάσσια σύνδεση, θα εξυπηρετείται από τα ήδη δρομολογημένα cruise ferries της εταιρίας στη γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα, CRUISE EUROPA και CRUISE OLYMPIA, καθώς και από το υπερσύγχρονο EUROPA LINK. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ήδη υπάρχουσα γραμμή Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα της εταιρείας, που εξυπηρετεί καθημερινά το επιβατικό και εμπορευματικό κοινό, προστίθεται ένας νέος σταθμός, το λιμάνι της Τεργέστης με τρεις αναχωρήσεις την εβδομάδα από Ιταλία και Ελλάδα αντίστοιχα.
Το CRUISE OLYMPIA με το αδελφό του πλοίο CRUISE EUROPA, αποτελούν τα μεγαλύτερα cruise ferries που είναι δρομολογημένα στη Μεσόγειο, προσφέροντας υψηλά standards όμοια με αυτά των κρουαζιερόπλοιων, τόσο ως προς τον εξοπλισμό και τις παρεχόμενες υπηρεσίες εν πλω όσο και ως προς το μεταφορικό τους έργο. Το τρίτο πλοίο που θα εξυπηρετήσει τη νέα αυτή σύνδεση, το υπερσύγχρονο EUROPA LINK, αποτελεί σημαντικό εμπορικό πλεονέκτημα, με ολική χωρητικότητα 4.200 γραμμικών μέτρων και μεταφορική ικανότητα 250 φορτηγών οχημάτων περίπου.

Για τη νέα επιχειρηματική κίνηση, ο κ. Emanuele Grimaldi, Πρόεδρος της MINOAN LINES και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi, μεταξύ άλλων δήλωσε «Η έναρξη της νέας δρομολογιακής σύνδεσης επιβεβαιώνει το όραμα του Ομίλου μας για την ενίσχυση των θαλάσσιων δρόμων στο χώρο των Βαλκανίων. Η νέα θαλάσσια σύνδεση δεν περιορίζεται μόνο στη μεταφορά επιβατών αλλά και εμπορευμάτων. Εάν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι ο Ρωμαϊκός δρόμος της Εγνατίας οδού συνδέει όλη την περιοχή (συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας), η στρατηγική αυτή κίνηση εξασφαλίζει μία αποτελεσματική και γρήγορη σύνδεση για τις αγορές της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης, με κεντρικό άξονα το λιμάνι της Τεργέστης».

Πηγή: MINOAN LINES, Ηράκλειο, 22 Οκτωβρίου 2012

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr