Η βραβευμένη εταιρία κρουαζιερών Windstar ανέθεσε για πρώτη φορά τις πωλήσεις και το marketing των πρόσφατα ανακαινισμένων κρουαζιερόπλοιων της στη Discover the World Ελλάδας. H Windstar το 2011 βραβεύτηκε ως η καλύτερη εταιρία κρουαζιέρας μικρών-πλοίων στον κόσμο από το Travel & Leisure Magazine και το Conde Nast Traveler. Ενημερωθείτε για τις ερχόμενες αναχωρήσεις και για τα δρομολόγια!

Σε αντίθεση με τα υπερμεγέθη κρουαζιερόπλοια που διασχίζουν τις Ελληνικές θάλασσας, τα πολυτελή πλοία της Windstar αποτελούν ένα πλωτό μικρόκοσμο για ελίτ αποδράσεις. Κομψά yacht, με άρτια εσωτερική διακόσμηση, με κορυφαίες υπηρεσίες και ατμόσφαιρα φιλόξενη και ζεστή, υπόσχονται να σας κάνουν να νιώσετε ότι ταξιδεύετε με το ιδιωτικό σας γιοτ!

europespring-hs-banner copyΟ αντιπρόεδρος πωλήσεων της Windstar, κύριος Daniel Chappelle, δήλωσε σχετικά με την εκπροσώπηση της εταιρίας από την Discover: «Επιλέξαμε την Discover the World να μας εκπροσωπήσει στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, λόγω της καλής φήμης, αποτελεσματικότητας, αλλά και του παγκόσμιου δικτύου που διαθέτει. Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να ενδυναμώσουμε τις πωλήσεις μας σε αυτές τις αγορές και να προωθήσουμε τις μοναδικές μας υπηρεσίες και δρομολόγια».

“Τα γνώριμα στους Έλληνες πολυτελή mega-yachts με παρουσία στα ελληνικά νησιά, θα είναι τώρα πιο προσιτά σε όσους επιβάτες επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Μεσόγειο - Ελληνικά νησιά-Τουρκία, Ιταλία, Β. Ευρώπη, Καραϊβική, Παναμά και Υπερατλαντικά”, δήλωσε από την πλευρά του ο κύριος Ντίνος Φραντζεσκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Discover the World στην Ελλάδα.

Όσο για τα δρομολόγια toy 2012, στις 20 Οκτωβρίου το Wind Spirit θα περάσει από την Αθήνα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, για μια επταήμερη κρουαζιέρα. Για το 2013, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον δρομολόγιο κάνει το ντεμπούτο του. Ονομάζεται "Footsteps of Faith" (Αθήνα- Αλεξάνδρεια), με αναχωρήσεις από Αθήνα προς Αλεξάνδρεια στις 5 Οκτ. 2013 και από Αλεξάνδρεια για Αθήνα στις 16 Οκτ. 2013 και θα περιλαμβάνει τη Ρόδο, την Αντάλυα, την Κύπρο, τη Ναζαρέτ, την Ιερουσαλήμ, την Αλεξάνδρεια και την Έφεσο.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα πατώντας εδώ

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr