Στη Μεσόγειο με το Ruby Princess

Με 120 διαφορετικά δρομολόγια και 17 πλοία που επισκέπτονται 350 διαφορετικά λιμάνια, η Princess Cruises (γνωστή από παλιά, από την τηλεοπτική σειρά "Το Πλοίο της Αγάπης"), έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερηφάνεια για την κατάκτηση των ωκεανών. Ένα πλοίο - κόσμημα, το Ruby Princess, ντύνεται στα καλοκαιρινά του, λαμποκοπά από καθαριότητα και προετοιμάζει τις 1.426 καμπίνες του για να υποδεχθεί 3.150 άτομα σε κάθε ταξίδι. Από φέτος, θα περνάει από Ελλάδα και είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Στη Μεσόγειο με το Ruby Princess

Μέσα σε μια οικεία ατμόσφαιρα και σε ένα εκλεπτυσμένο και φιλικό περιβάλλον, το Ruby Princess είναι ακαταμάχητα ελκυστικό. Το 60% των καμπίνων του είναι εξωτερικές, εκ των οποίων οι μικρότερες, 17 τετρ. μ. διαθέτουν παράθυρο, οι λίγο μεγαλύτερες, 2 τετρ.μ. διαθέτουν μπαλκόνι και οι σουίτες, 30 τετρ. μ. διαθέτουν και παράθυρο και μπαλκόνι. Έτσι, οι επιλογές είναι εξαιρετικά πολλές και σε πολύ καλές τιμές και αξίζει να κάνετε ένω πλωτό δώρο στον εαυτό σας, μια υπέροχη θέα κάθε πρωινό ξύπνημα, με καφέ στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι και τη θάλασσα "στο πιάτο"!

Το 5 αστέρων θέρετρο εν πλω δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο:

Παιδιά και έφηβοι μπορούν να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με ειδικά προγράμματα και παιχνίδια, ντίσκο και χορό, που θα χαρίσουν όμορφες στιγμές μακριά από τους γονείς αλλά πάντα με την επίβλεψη των ειδικών στο Youth Center και το Teen Center.

Ο γυναικείος πληθυσμός θα απολαύσει εξαιρετικές αγορές, από διαμάντια μέχρι επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ, στα καταστήματα αφορολόγητων ειδών. Για τις ώρες της χαλάρωσης, το Lotus Spa προσφέρει υπηρεσίες φροντίδας σώματος, δέρματος, μαλλιών, ακόμη και λεύκανση δοντιών!

Στη Μεσόγειο με το Ruby Princess

Ο ανδρικός πληθυσμός θα απολαύσει εκλεκτή γαστρονομία, κάθε είδους και όλη την ημέρα. Θα χαλαρώσει στο ειδικό χώρο χαλάρωσης, όπου απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά, αλλά και θα συμμετέχει σε δημοπρασίες έργων τέχνης, σεμινάρια ζωγραφικής, διαλέξεις (πρόγραμμα Scholar at Sea)...

Όλοι μαζί θα διασκεδάσετε με θερινό κινηματογράφο εν πλω, με ποπ κορν και θέα τα αστέρια και τον νυχτερινό ωκεανό, με φαντασμαγορικά σώου και παραστάσεις, με μουσικές βραδιές... Και το σημαντικότερο, θα έχετε την ευκαιρία μέσα σε 12 ημέρες να επισκεφτείτε 10 διαφορετικά λιμάνια και να θαυμάσετε 3 ή 4 διαφορετικές χώρες!

Πρόγραμμα 12ήμερης Κρουαζιέρας "Μεγάλη Μεσόγειος" για Ιούλιο και Αύγουστο

Τιμές: Εσωτερική €819 (Ιούλιος) €1147 (Αύγουστος), Εξωτερική παράθυρο €1803 (Ιούλιος), €1229 (Αύγουστος), Εξωτερική μπαλκόνι €1885 (Αύγουστος), Φόροι €50.34 κατ' άτομο

Αναχωρήσεις 2011: Ιούλιος: 3,27, Αύγουστος: 20

Λιμάνια Προσέγγισης: Βαρκελώνη (Ισπανία), Μόντε Κάρλο (Μονακό), Φλωρεντία/ Πίζα (Ιταλία), Τσιβιταβέκεια/ Ρώμη (Ιταλία), Κάπρι/ Νάπολη (Ιταλία), Μύκονος (Ελλάδα), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Έφεσος / Κουσάντασι (Τουρκία), Βενετία (Ιταλία).

Στη Μεσόγειο με το Ruby Princess

Πρόγραμμα 12ήμερης Κρουαζιέρας "Μεγάλη Μεσόγειος" (Ιούνιος- Αύγουστος- Σεπτέμβριος)

Τιμές: Εσωτερική €655 (Ιούνιος) €1229 (Αύγουστος) €1147 (Σεπτέμβριος) Εξωτερική παράθυρο €901 (Ιούνιος), €1311 (Αύγουστος), €1229 (Σεπτέμβριος), Εξωτερική μπαλκόνι €1475 (Ιούνιος), €1967 (Αύγουστος), €1885 (Σεπτέμβριος), Φόροι €47.00 κατ' άτομο

Αναχωρήσεις 2011: Ιούνιος: 21, Αύγουστος: 8, Σεπτέμβριος: 1

Λιμάνια Προσέγγισης: Βενετία (Ιταλία), Έφεσος / Κουσάντασι (Τουρκία), Κωνσταντινούπολη (Τουρκία), Μύκονος (Ελλάδα), Κάπρι/Νάπολη (Ιταλία), Τσιβιταβέκια/ Ρώμη (Ιταλία), Φλωρεντία / Πίζα(Λιβόρνο) (Ιταλία), Κάνες (Γαλλία), Βαρκελώνη (Ισπανία).

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα και τις αναλυτικές τιμές, περιγραφή καμπίνας και πλοίου, επικοινωνήστε στο τηλ: 210 9006000 ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με την ένδειξη: TravelPassion.gr/Στη Μεσόγειο με το Ruby Princess)


Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr