Κρουαζιέρα στην Εξωτική Καραϊβική με το Celebrity Constellation

Εξωτικές παραλίες, λευκές αμμουδιές, πολύχρωμες αγορές, βρετανική κληρονομιά, αποικιοκρατικές παραδόσεις. Όλα αυτά και πολλά ακόμη, στην πλωτή αυτή εξερεύνηση της Δυτικής Καραϊβικής. Eπωφεληθείτε έκπωση €100 κάνοντας κράτηση μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2011. Το πλοίο αναχωρεί Παρασκευή 22 Απριλίου, 2011 από το Φορτ Λοντερντέηλ, Φλόριντα όπου και επιστρέφει Δευτέρα 2 Μαϊου μετά από 10ήμερη κρουαζιέρα.


Τι θα δούμε

Μπασστέρ, Σεν Κιτς: Μια από τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει το Σεν Κιτς είναι η κεντρική πλατεία που είναι σχεδιασμένη στο στυλ του Πικαντίλυ Σίρκους του Λονδίνου. Για να δείτε περισσότερα, ανεβείτε στο διώροφο τρένο που κάνει το γύρο του νησιού, περνώντας μπροστά από το Μπριμστόουν Φορτ και άλλα αξιοθέατα. Εναλλακτικά, υπάρχει και μια σπουδαία ξενάγηση που αρχικά κάνει μια στάση στα παγκοσμίως γνωστά στούντιο Καριμπέλ Μπατίκ πριν από την ξενάγηση με τα πόδια στο δάσος.

Κρουαζιέρα στην Εξωτική Καραϊβική με το Celebrity ConstellationΜπριτζτάουν, Μπαρμπέιντος: Το Μπριτζτάουν είναι η δυναμική πρωτεύουσα του Μπαρμπέιντος που διατηρεί υπερήφανα ένα μεγάλο μέρος της βρετανικής κληρονομιάς του. Μπορείτε να γευτείτε ένα απογευματινό τσάι ή να απολαύσετε ένα παιχνίδι κρίκετ. Εξερευνήστε την πολυσύχναστη πόλη ή τις ήρεμες βουνοπλαγιές και κοιλάδες για να ανακαλύψετε ένα πλήθος εντυπωσιακών αξιοθέατων. Εναλλακτικά, κατευθυνθείτε προς μία από τις αμμώδεις παραλίες, οι οποίες θεωρούνται από τις πιο πανέμορφες στον κόσμο.

Ροσό, Δομίνικα: Το Ροσό είναι η πρωτεύουσα της Δομίνικας με πληθυσμό μεγαλύτερο από 20.000 κατοίκους. Την πόλη στολίζουν εξοχικά σπιτάκια με ξεχωριστή πέτρα και ξύλο και χαρακτηριστικές ξύλινες βεράντες και περίκομψα ξυλόγλυπτα τα οποία χρονολογούνται από την Βικτοριανή εποχή.

Κρουαζιέρα στην Εξωτική Καραϊβική με το Celebrity ConstellationΣάρλοτ Αμαλί, Σεν Τόμας: Το ειδυλλιακό νησί του Σεν Τόμας είναι φημισμένο για τις όμορφες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά του. Ωστόσο, αυτό το καταπληκτικό νησί της Καραϊβικής επίσης έγινε γνωστό και για την αγορά αφορολόγητων ειδών. Αναζητήστε αφορολόγητα είδη στα πάντα, από ποτά μέχρι εισαγόμενες κινέζικες πορσελάνες, διαμάντια και κρύσταλλα.

Φίλιπσμπουργκ, Σεν Μάαρτεν: Το ξεχωριστό νησί της Καραϊβικής, Σεν Μάαρτεν, κυβερνάται από δύο ανεξάρτητες πολιτείες, και παρότι κάθε μισό του νησιού είναι διαφορετικό, οι κάτοικοι ζουν αρμονικά. Η ολλανδική πρωτεύουσα του Φίλιπσμπουργκ είναι ο παράδεισος για αγορές, με φανταστική επιλογή από μαγαζιά και μπουτίκ στους λιθόστρωτους δρόμους και τα στενά σοκάκια.

Φορτ Λοντερντέηλ, Φλόριντα: Το Φορτ Λοντερντέηλ έχει να περηφανευτεί για μια ζωντανή παραλία, απέραντες χρυσαφένιες ακρογιαλιές, εμπορικά κέντρα και νυχτερινή ζωή γεμάτη ένταση. Γνωστό και ως «Βενετία της Αμερικής» λόγω των 480 χιλιομέτρων υδάτινων διαύλων του, αποτελεί πράγματι το στολίδι της Χρυσής Ακτής της Φλόριντας.

Tιμή Κρουαζιέρας

Κρουαζιέρα στην Εξωτική Καραϊβική με το Celebrity Constellation→ το άτομο σε δίκλινη καμπίνα με παράθυρο €2870.

Περιλαμβάνονται : διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή, αεροπορικό εισιτήριο (οικονομικής θέσης), μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* στο Μαϊάμι πριν την κρουαζιέρα (χωρίς πρωινό), όλες οι μεταφορές, λιμενικοί & αεροπορικοί φόροι, φιλοδωρήματα στο κρουαζιερόπλοιο.

Αναχωρήσεις: Κρουαζιέρα Πασχαλινή 22 Απριλίου - 2 Μαϊου, 2011

Πληροφορίες & Κρατήσεις: Η κρουαζιέρα διοργανώνεται από καταξιωμένο συνεργάτη στον τομέα των Κρουαζιερών ανά τον κόσμο. Ζητήστε μας το πρόγραμμα με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές. Απαραίτητη προϋπόθεση να μας αφήσετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλ. επικοινωνίας) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr