16.sunset-beau-vallon-beach_mahe

Ίσως πρόκειται για το πιο εξωτικό δρομολόγιο που θα κάνετε στη ζωή σας. Τρεις μαγευτικοί προορισμοί, ο Μαυρίκος, οι Σεϋχέλλες & η Μαδαγασκάρη σε ένα δεκαπενθήμερο πολυτελές ταξίδι με τις οδηγίες της Costa Cruise και του πολυτελούς Costa Romantica. Η τιμή είναι ιδιαίτερα δελεαστική, καθώς ξεκινά από 969 ευρώ.

Επόμενες προγραμματισμένες αναχωρήσεις 2011: 9, 23 Ιανουαρίου, 06 & 20 Φεβρουαρίου, 06, 11 Μαρτίου.


Mαυρίκιος

Στον Ινδικό Ωκεανό, περίπου 1.800 χιλιόμετρα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής, ο Μαυρίκιος είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό νησί, το οποίο διαθέτει 330 χιλιόμετρα ακτογραμμής με αμμώδεις παραλίες, ενώ περιβάλλεται από έναν από τους μεγαλύτερους κοραλλιογενείς υφάλους του κόσμου.

Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες αποτελούν μια ένωση από 115 εξαιρετικά όμορφα νησιά πλαισιωμένα από λευκές αμμώδεις παραλίες και κοραλλιογενείς υφάλους. Η διατήρηση του le-meridien-seychellesφυσικού τοπίου αποτελεί προτεραιότητα για την ανάπτυξη του προορισμού. Επίσης στις Σεϋχέλλες οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και να γνωρίσουν την πλούσια ποικιλία ζώων, πτηνών και θαλάσσιας ζωής, εκτός από την εξαιρετική φυσική ομορφιά των δασών, παραλιών και βουνών.


Μαδαγασκάρη

Αποτελεί το καταφύγιο για πολλά φυτά και ζώα, πολλά από τα οποία δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στον κόσμο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οικολόγοι που τη χαρακτηρίζουν ως "όγδοη ήπειρο"[, με 10.000 ενδημικά φυτά, εκ των οποίων το 90% απαντάται μόνο εδώ. Πολλές περιοχές της έχουν ανακηρυχθεί προστατευόμενες και άφθονα είναι τα περιβαλλοντικά πάρκα, όπως το Εθνικό Πάρκο Ισάλο, το Εθνικό Πάρκο Ρανομαφάνα και το Περιβαλλοντικό Πάρκο Τσίνγκι Ντε Μπεμαράχα, το οποίο ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ το 1990.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα

Ημέρα 1: Πορτ Λούις, Μαυρίκιος

Ημέρα 2: Πορτ Λούις, Μαυρίκιος - 22:00

Ημέρα 3 & 4: Εν πλω

Ημέρα 5: Μάχε, Σευχέλλες 09:00

Ημέρα 6- 7: Μάχε, Σευχέλλες και αναχώρηση 13:00

Ημέρα 8: Εν πλω

Ημέρα 9: Νόσι Μπι, Μαδαγασκάρη 09:00 18:00

Ημέρα 10: Ντιέγκο Σουάρεζ, Μαδαγασκάρη 08:00 18:00

Ημέρα 11: Εν πλω

Ημέρα 12: Ταματάβε, Μαδαγασκάρη 07:00 15:00

Ημέρα 13: Εν πλω

Ημέρα 14: Σεν Ντένις, Ρενιό 07:00 17:00

Ημέρα 15: Πορτ Λούις, Μαυρίκιος 02:30

Κόστος σε δίκλινη σσωτερική καμπίνα από 969,00€ + Λιμενικά έξοδα & ασφάλεια 203 €

Περιλαμβάνονται

Μαυρίκος, Σεϋχέλλες & ΜαδαγασκάρηΔιαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας. Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο, το πρόγραμμα διασκέδασης. Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνονται

Λιμενικά & λοιπά έξοδα, αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά από/προς αεροδρόμιο/κρουαζιερόπλοιο, προαιρετικές εκδρομές, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Αεροπορική Μετάβαση

Υπολογίστε ότι το αεροπορικό εισιτήριο προς Μαυρίκιο ξεκινά από €925 με Emirates, σε μια ενδεικτική ημερομηνία τέλη Ιανουαρίου 2011. (συμπεριλαμβανομένων των φόρων, δρομολόγιο μέσω Ντουμπάι).

Πληροφορίες: Ζητήστε μας πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr