Η FedEx Express, θυγατρική της FedEx Corp. (NYSE: FDX) και η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στον κόσμο, ανακοινώνει σήμερα την αναβαθμισμένη της υπηρεσία για express δέματα προς τις ΗΠΑ που είναι πλέον διαθέσιμη από την Ελλάδα. Οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να φτάσουν σε πελάτες στις πόλεις της Ανατολικής Ακτής1 των ΗΠΑ μέσα σε μία μόνο μέρα, για πρώτη φορά, και είναι πλέον σε θέση να ανταγωνιστούν άμεσα με εγχώριες εταιρείες των ΗΠΑ και να επεκταθούν περαιτέρω διεθνώς μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η FedEx Express συνδέει πλέον το 90% του ΑΕΠ της Ευρώπης την επόμενη μέρα με τις Η.Π.Α. Η υπηρεσία επόμενης ημέρας ΕΕ-Η.Π.Α., είναι διαθέσιμη με μία πτήση από το αεροδρόμιο Paris-Charles de Gaulle προς τον κόμβο FedEx στην Ινδιανάπολη και προσφέρει στις επιχειρήσεις μία γκάμα υπηρεσιών παραλαβής. Οι πελάτες μπορούν να φτάσουν στα σημαντικά επιχειρηματικά κέντρα στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ έως τις 4.30 μ.μ. την επόμενη ημέρα, με αυτή τη νέα κορυφαία υπηρεσία της αγοράς ή να επιλέξουν παράδοση στο μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ σε δύο ημέρες έως τις 10.30 π.μ.

FEDEZΟ Eser Sezek, Vice President Ground Operations Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Ισραήλ και Τουρκίας, FedEx Express Europe δήλωσε: "Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ έχουν μεταξύ τους μια από τις στενότερες εμπορικές σχέσεις στον κόσμο, με τις ΗΠΑ να είναι ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς εξαγωγής προϊόντων της ΕΕ . Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, περίπου 2 δισεκατομμύρια εξαγωγές σε αξία παραδίδονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε σε περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις τον ταχύτερο τρόπο παράδοσης στις περισσότερες περιοχές των ΗΠΑ με το ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο και την εκτεταμένη γκάμα υπηρεσιών μας. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας από την Ελλάδα αποτελεί μέρος μιας σειράς βελτιώσεων των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατα ανακοινωθείσας υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, FedEx International Connect Plus, που προσφέρει παραδόσεις προκαθορισμένης ημέρας διεθνώς και συνδυάζει ταχύτητα και κόστος."  

Σχετικά με την FedEx Corp.

wp7129993 fedex wallpapersΗ FedEx Corp. (NYSE: FDX) παρέχει στους πελάτες και στις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς, ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρηματικών λύσεων. Με ετήσια έσοδα 93 δισεκατομμύρια δολάρια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις μέσω των εταιρειών της που ανταγωνίζονται συλλογικά, λειτουργούν συλλογικά και καινοτομούν ψηφιακά ως μία FedEx. Κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των πιο αξιοθαύμαστων και αξιόπιστων εργοδοτών στον κόσμο, η FedEx εμπνέει τους 530.000 υπαλλήλους της να παραμείνουν εστιασμένοι στην ασφάλεια, στα υψηλότερα ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα και στις ανάγκες των πελατών και των κοινοτήτων τους. Η FedEx έχει δεσμευτεί να συνδέει ανθρώπους και δυνατότητες σε όλο τον κόσμο με υπευθυνότητα και επινοητικότητα, με στόχο να επιτύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα από τις λειτουργίες της έως το 2040. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση about.fedex.com. Η FedEx στις 17 Απριλίου 2023 γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας, με την πρωτοβουλία της 50 Days of Caring είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι ξεπέρασε τον στόχο της FedEx Cares 50 by 50 για να βοηθήσει 50 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα 50α γενέθλια της εταιρείας. Το FedEx Cares, που ξεκίνησε το 2019, συνεργάστηκε σε όλο τον κόσμο με περισσότερους από 900 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο σε περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν εθελοντικά, επένδυσαν σε φιλανθρωπικές προσπάθειες και πρόσφεραν αποστολές σε είδος σε πολλούς οργανισμούς.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr