Είναι γνωστό πως η φύση «παράγει» πληθώρα προϊόντων που τα συστατικά τους έχουν χαρακτηριστικές ευεργετικές δράσεις τόσο για τον οργανισμό όσο και για το σώμα! Βάσει αυτού, πλέον ο σύγχρονος άνθρωπος στρέφεται όλο και περισσότερο προς τη χρήση φυσικών καλλυντικών προϊόντων τόσο για την περιποίηση, την τόνωση του σώματος του όσο και για τη γενικότερη ευεξία την αναζωογόνησή του! Η σειρά φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature για τη γυναίκα και τον άνδρα, έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα του ροδιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, αφρόλουτρο & λάδι σώματος.

φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature, πλέον, αποτελούν την Ελληνική «φυσική» πρόταση και για την περιποίηση και τη φροντίδα των πελατών του ξενοδοχείου σας! Επιλέξτε, για το ξενοδοχείο σας, τις ειδικές συσκευασίες των φυσικών προϊόντων φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature των 50 ml, με βιολογικά εκχυλίσματα ροδιού για τη γυναίκα & τον άνδρα, και με βιολογικά εκχυλίσματα μελιού, για βρέφη (+6μηνών) & παιδιά, και δημιουργήστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα! Τα φυσικά προϊόντα περιποίησης Nature, θα προσφέρουν στους πελάτες σας τον πιο «φυσικό» τρόπο για τη περιποίηση, την ευεξία αλλά και την αναζωογόνηση του σώματος τους και παράλληλα θα ενισχύσουν τη συνολική εικόνα του ξενοδοχείου σας...

Τα Ελληνικά φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature, για ξενοδοχειακή χρήση, περιλαμβάνουν 2 σειρές:

- τη σειρά φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature για τη γυναίκα και τον άνδρα, που έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα ροδιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, αφρόλουτρο & ξηρό λάδι σώματος

- τη σειρά φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature που έχει σχεδιαστεί ειδικά για βρέφη (+6μηνών) & παιδιά (ξεχωριστή, επιλεκτική παροχή για τις οικογένειες με μικρά παιδιά), στηρίζεται σε βιολογικά εκχυλίσματα μελιού και περιλαμβάνει σαμπουάν & αφρόλουτρο καθώς και γαλάκτωμα σώματος.

Τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας & έχουν ως βάση μόνο βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα τους, περιέχουν - ανά είδος - ουδέτερο Ph, δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Παρασκευάζονται, δε, στα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής καλλυντικών προϊόντων, δεν περιέχουν παρα-υδροξυβενζοϊκό οξύ (paraben), ορυκτέλαια (mineral oils), αιθανολαμίνες (ethanolamines), ισοδιαζολίνες (isodiazolines) & τριαιθανολαμίνη (triethanolamine) και είναι γνωστοποιημένα τόσο στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), με Αριθμό Γνωστοποίησης: C000003327, όσο και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal), με Κωδικό Έγκρισης: 88642.

Γνωρίστε τα προϊόντα «NATURE» πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr