ledra hotel athensEίναι γνωστό σε όλους και αποτελεί το αγαπημένο ξενοδοχείο όσων θέλουν να συνδυάσουν πολυτέλεια, εύκολη πρόσβαση στο Σύνταγμα αλλά μακριά από το πολύβουο κέντρο και πολλές ανέσεις. Από τον καινούριο χρόνο αλλάζει όνομα αλλά παραμένει εξίσου δημοφιλές και αγαπητό. Το Athens Ledra Marriott, που διαχειρίζονταν η MARRIOTT International έως τις 31/12/2013, θα ονομάζεται από 1/1/2014, ATHENS LEDRA HOTEL. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε. θα διαχειρίζεται η ίδια και θα λειτουργεί το 314 δωματίων ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού. Η νέα διεύθυνση ανέλαβε να τιμήσει όλες τις υπάρχουσες ατομικές και ομαδικές κρατήσεις από το 2014 και πέρα ενώ δεσμεύεται, να συνεχίσει να προσφέρει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους πελάτες της διατηρώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Με θέα την Ακρόπολη, το πολυτελές ATHENS LEDRA HOTEL βρίσκεται μόνο μερικά λεπτά από τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις και προσφέρει αξέχαστη εμπειρία τόσο για επαγγελματικά ταξίδια, όσο και για ταξίδια αναψυχής. Με εύκολη πρόσβαση στην Πλάκα, τον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας, το ATHENS LEDRA HOTEL είναι το ιδανικό μέρος για «σπίτι» μακριά από το σπίτιι, με ευρύχωρα δωμάτια, άρτια εξοπλισμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις, πισίνα (στην οροφή του ξενοδοχείου) με πανοραμική θέα του Παρθενώνα, γυμναστήριο και σάουνα.

Επιπλέον το ξενοδοχείο θα συνεχίσει να προσφέρει γαστρονομικές συνθέσεις με μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, που περιλαμβάνουν το γνωστό πολυνησιακό εστιατόριο, το εστιατόριο ΖΕΦΥΡΟΣ που προσφέρει το πλούσιο πρωινό μπουφέ, ενώ οι a la carte επιλογές για γεύμα και δείπνο περιλαμβάνουν ελληνικά και διεθνή εδέσματα. Τους καλοκαιρινούς μήνες το εστιατόριο-μπαρ ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Panorama) προσφέρει στους επισκέπτες του ελληνικές και διεθνείς γαστρονομικές επιλογές, με εντυπωσιακή ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη. Το BALI LOUNGE και το CRYSTAL LOUNGE προσφέρουν εξωτικά κοκτέιλ καθώς και ζεστά και κρύα ροφήματα, συνοδευόμενα από πλούσια ποικιλία ορεκτικών και γλυκών.

Το ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο μέσα από όλα τα ξενοδοχειακά και ταξιδιωτικά κανάλια κρατήσεων, με τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

• Τηλεφωνικό κέντρο - +30 210 930 0000
• Τηλέφωνο κρατήσεων - +30 210 935 8603 / Για δωρεάν κλήσεις εσωτερικού: 801 193333
• Φαξ: +30 210 935 8603 (κεντρικό) / +30 210 935 9153 (πωλήσεις)
• Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κεντρικό) - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κρατήσεις) - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (πωλήσεις)
• Ιστότοπος: www.athensledrahotel.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr