elli-general-photo2Κέφι, μεράκι, φαντασία και δημιουργικότητα υπογράφουν τις φίνες δημιουργίες Elliʼs Creations,  της Έλλης Δρόσου, που με τις πρωτότυπες συνθέσεις της έρχεται να διακοσμήσει και να μετατρέψει σε μικρά έργα τέχνης, μπομπονιέρες γάμου-βάπτισης, λαμπάδες-κουτιά βάπτισης και εποχιακές χειροποίητες δημιουργίες με το δικό της ιδιαίτερο στιλ.

Οι προτάσεις της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, για το γάμο, τη βάπτιση, αλλά και πρωτότυπα εποχιακά δώρα όπως πασχαλινές λαμπάδες,γούρια για νεογέννητα κ.α.!!!!

Η Έλλη παρουσιάζει τις δημιουργίες της και όλα τα νέα σχέδια κατόπιν ραντεβού, στο νέο της χώρο - Σουλίου 40 - Αγ. Παρασκευή στον 1ο όροφο!
Σας περιμένει με πολλές ιδέες και εντυπωσιακές προτάσεις για να σχεδιάσετε μαζί τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!

Σετ βάπτισης

set-baptisi2-tetragonoset-baptisi3set-baptisi4

Ιδέες για το γάμο

gamos-low5gamos-low2gamos-low4

Ιδέες για τη βάφτιση

baptisi-low2baptisi-low1baptisi-low3

Elli's Creations, Σουλίου 40, Αγία Παρασκευή,τηλ. 6947308886

Δείτε περισσότερες δημιουργίες πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr