Messina Mare SeaSide Hotel, στα Καλά ΝεράΣτον παραθαλάσσιο οικισμό Καλού Νερού, σε απόσταση μόλις 5 χλμ. από τη γραφική Κυπαρισσία, σας περιμένει ένα resort παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, το ξενοδοχείο Messina Mare, που από φέτος λειτουργεί υπό νέα ιδιοκτησία και με ανανεωμένες υπηρεσίες. Από την πισίνα και τη βεράντα του, θα απολαύσετε υπέροχα ηλιοβασιλέματα με την θάλασσα και τον ουρανό στα πιο όμορφα χρώματα ενώ στο εστιατόριο θα φάτε σπεσιαλιτέ, με συνταγές από την περιοχή, φτιαγμένες με παραδοσιακά προϊόντα.

Το Messina Mare είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική και σας υπόσχεται άνετη και ποιοτική φιλοξενία. Η ατελείωτη παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο, τα παιχνίδια στο νερό και στην ακρογιαλιά, η μαγική μεσσηνιακή φύση σε όλη την περιοχή, οι κοντινές εκδρομές σε άλλες πόλεις και παραθαλάσσιους οικισμούς της Μεσσηνίας, η χαλάρωση στην πισίνα, είναι μόνο κάποιες από τις στιγμές διακοπών που μπορείτε ήδη να αρχίσετε να ονειρεύεστε.

Διαμονή: «Όταν η παράδοση συναντά την κομψότητα και την άνεση»

Messina Mare SeaSide Hotel, στα Καλά Νερά

Στο Messina Mare όλα είναι επιλεγμένα με σκοπό να κάνουν τις διακοπές όλης της οικογένειας αξέχαστες. Δέκα κτίρια με 66 ιδιαίτερα ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που συνδυάζουν την κομψότητα με την παράδοση. Τα δωμάτια μοιράζονται σε 38 deluxe studios που φιλοξενούν μέχρι 3 άτομα (8 από αυτά με εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ), 10 διαμερίσματα δυναμικότητας έως 4 ατόμων που αποτελούνται από υπνοδωμάτιο και καθιστικό, 18 μεζονέτες 2 επιπέδων με υπνοδωμάτιο και σαλόνι/καθιστικό. Υπάρχουν δωμάτια για μη καπνίζοντες, καθώς και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για Α.Μ.Ε.Α. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, με θέα στη θάλασσα ή στον όμορφο κήπο, κλιματισμό, εξοπλισμένη κουζίνα, διπλό κρεβάτι, άνετη πρακτική επίπλωση, μπάνιο, τηλέφωνο, μίνι ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, κλιματισμό ψύξης θέρμανσης, στεγνωτήρα μαλλιών ενώ διατίθενται πετσέτες παραλίας, στρώματα για τις ξαπλώστρες παραλίας και πισίνας. Στη διάθεση σας βρίσκεται και το room service για να σας προσφέρει την απόλυτη άνεση.

H ζωή είναι γλυκιά... στο MESSINA MARE

Messina Mare SeaSide Hotel, στα Καλά Νερά

Η χαλάρωση των διακοπών ξεκινάει από την πρώτη στιγμή του ταξιδιού σας, αφού στο MESSINA MARE θα φτάσετε γρήγορα και εύκολα από την Αθήνα αλλά και τις άλλες μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και την θάλασσα στην αμμώδη παραλία που εκτείνεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, ή εάν προτιμάτε να περάσετε την ημέρα σας στην πισίνα του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους. Απολαύστε δροσερά ποτά και αναψυκτικά στην οργανωμένη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Η εκπληκτική θέα του ηλιοβασιλέματος απ' την πισίνα του ξενοδοχείου θα σας κόψει την ανάσα. Απολαύστε την παρέα με το πρώτο κοκτέιλ της βραδιάς για να μην χάσετε ούτε λεπτό από την πιο μαγική στιγμή της ημέρας!

Ταξίδια σε παραδοσιακές λιχουδιές με θέα τη θάλασσα

Messina Mare SeaSide Hotel, στα Καλά Νερά

Μπορείτε να απολαύσετε τις νοστιμότατες λιχουδιές, τις βασισμένες στη μεσογειακή διατροφή, που θα σας ετοιμάσει ο chef του ξενοδοχείου. Το ταξίδι στην απόλαυση ξεκινάει απ' το πρωί όπου το φιλόξενο και χαμογελαστό προσωπικό του εστιατορίου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα σε γεύσεις, αλμυρές και γλυκές σ' έναν τεράστιο μπουφέ πρωινού που πραγματικά διαθέτει «και του πουλιού το γάλα». Για το μεσημέρι κα το βράδυ μπορείτε να επιλέξετε από το μενού a la carte ή από έναν πλουσιότατο μπουφέ με ελληνικές και διεθνείς γεύσεις που θα σας βάλει σε πολλούς πειρασμούς. Hot Spots: Παραδοσιακά τηγανόψωμα, εξοχικό, κρεατόπιτα και απ' τα γλυκά μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την πορτοκαλόπιτα, τη φημισμένη πλέον σοκολατόπιτα, τις σπιτικές διάσημες δίπλες της Καλαμάτας αλλά και τα γλυκά του κουταλιού και το αρωματικό τοπικό μέλι.

Καλό Nερό Μεσσηνίας: «Ένας ύμνος στην ομορφιά της φύσης»

Messina Mare SeaSide Hotel, στα Καλά Νερά

Το Kαλό Nερό Μεσσηνίας, είναι ένας παραδοσιακός παραθαλάσσιος οικισμός. Η αμμώδης παραλία που το αγκαλιάζει και που απλώνεται μπροστά από το ξενοδοχείο Messina Mare, εκτείνεται από τη Νέδα έως το ποτάμι της Κυπαρισσίας. Θεωρείται από τους σημαντικότερους τόπους στην Ελλάδα που επιλέγουν οι θαλάσσιες χελώνες Καρέττα - Καρέττα να σκάβουν τις φωλιές τους και να γεννούν τα αυγά τους. Η θάλασσα είναι ιδανική για κολύμπι και η παραλία ενδείκνυται για μεγάλους περιπάτους και ποδήλατο.


Το ξενοδοχείο μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για εκδρομές και δραστηριότητες, καθώς απέχει μόλις 5 χλμ. από την γραφική Κυπαρισσία με το επιβλητικό κάστρο και τα γραφικά ταβερνάκια και 25 χλμ. απ' τον μεγαλοπρεπή ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, έναν από τους μεγαλύτερους ναούς της Αρχαιότητας, που βρίσκεται ένα άγριο ορεινό τοπίο. Για ημερήσιες εκδρομές ή βόλτες προτιμήστε την Πύλο, την Μεθώνη, την Κορώνη, την Αρχαία Μεσσήνη ή και την υπέροχη πρωτεύουσα του νομού, την Καλαμάτα. Για τους λάτρεις της ιστορίας, μια επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία είναι μια εξαιρετική επιλογή για να θαυμάσουν από κοντά τον αρχαιολογικό της χώρο και το μουσείο. Αν σας αρέσει η περιπέτεια, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με μια εξερεύνηση στους καταρράκτες της Νέδας που γύρω τους σχηματίζονται λιμνούλες με τυρκουάζ κρυστάλλινα νερά που σε καλούν να βουτήξεις μέσα τους.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr